IRC-Galleria

Quicksand

Quicksand

Tintti von Edam

Vuoristorataa...Keskiviikko 06.06.2007 19:10

Tänään on taas huonompi päivä. Aamu alkoi itkulla. Sitten oli taas parempi olo. Tulin nettiin vanhempieni luona ja taas tuli huono olo.
Minä ajoin muuten autoa ensimmäisen kerran vuoteen. Se oli vanhempieni auto. En ole ajanut sitä kertaakaan, se on melko uusi. Siinä on automaattivaihteet. Sillä oli ihmeen helppo ajaa. Minulle tuli hyvä olo kun ajoin niin varmasti ja rauhallisesti. Se sai minut uskomaan itseeni hetken ajan. Aion ajaa tänään vielä lisää. Ajaessa on pakko unohtaa kaikki muu, on pakko keskittyä vain ajamiseen. Ja se uusi auto kulkee niin hyvin, ei enää vaihteiden vaihtamista. Melkein haluan ajaa.
Ja olen iloinen, että pääsemme Saunaan (Sauna Open Air). Voin pukeutua gootiksi. Pitää ottaa kamera mukaan.
Huomenna on taas yhdet turhat pääsykokeet AMK:ssa. Mikähän se tällä kertaa oli? Tietotekniikkaa kai... Pakkohaussa taas hain. En tajua miten minut kutsutaan aina noiden teknisten alojen pääsykokeisiin kun matikka oli vitonen.
Tänään olen menossa grillijuhliin palvelutaloon, jossa kehitysvammainen enoni asuu. Kehitysvammaiset ovat rentoa seuraa. Sitä juuri kaipaan. Ja enoni on ihan mukava, vaikka hänen hygienian tasonsa on epäilyttävää.
Ja lisäksi saa grilliruokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.