IRC-Galleria

jeppisTorstai 10.07.2008 23:46

oli kivaa.
uppmulla oltiin yötä, tietysti pitää ottaa ilo irti siitä että vanhemmat ei oo kotona (!) ja pidettiin enemmän tai vähemmän kovaa meteliä. ja mä oon taas nauranu itelleni kunnon sixpackin! nukuttu ei kyllä käytännössä yhtään, kaatosateessa käveltiin nimittäin kello kolmelta yöllä ettimässä pojille aukiolevaa grilliä. TODELLA järkevää. nähtiin me yks postinkantaja, raukka ajo pyörällä keskellä yötä sateessa. ja eihän sitä millään voi ennen kuutta mennä nukkumaan. pakko myöntää että "aamulla" väsytti niiiin pirusti.
käytiin muuten subwayllaki, mä tietty ekaa kertaa sielläki,oon niin sivistyny. heidi melkeen harkitsi jättisubia, eihän se ois ollu ku 180 cm pitkä. :D ostin tänään oikeen kaks paitaaki. ihme ja kumma. arvatkaapa väri; tällä kertaa ei sentään kuitenkaan perus-musta MUTTA sitäkin tylsempi harmaa on kyseessä. mun väriskaala on niin monipuolinen. mutta tykkäsin niistä.:)
ja sitten bytheway me pyöräiltiin sinne. kyllä vähän väsytti lähtee kotia,mieluummin oisin jääny peiton alle nukkuun patja-peitto-tyynyvuoreen keskelle olkkaria(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.