IRC-Galleria

Räkisry

Räkisry

Laatulihaa 100%
Aina tehokas MC bongas lehdestä ilmon avoimista ovista Tuorlan observatoriossa. paikalle kokoontui Presidente ja alamaisista Miri, Lobi, Samby, Octo ja allekirjoittanut. Kierros aloitettiin tutustumalla eläintaloon, jossa Lobi osoitti ihmeellisen taitonsa puhua ja pussailla sikoja. Paikalla oli mysö aivan hurmaavia emolehmiä vasikoineen sekä vuohia. Kerrassaan hurmaavaa. Porukalla kierreltiin tutustumassa paikkoihin ja aiheuttamassa yleistä pahennusta.

Tuorlasta siirryttiin pienen shoppailun jälkeen Ruissaloon grillaamaan. Myös hoviratsu dani saapui paikalle. Sää ei valitettavasti suosinut, vaan vettä alkoi tulla oikein kunnolla ja grillaaminen jäi varsin vajaaksi(syötiin siis kylmää makkaraa). Allekirjoittaneen toimiminen grillikatoksenakaan ei auttanut.

koska ulkoilmailu ei enää ollut kivaa, siirryttiin Presidenten asuntoon mässäilemään ja katsomaan surullisen kuuluisaa jääkiekkomatsia. KOva kannustuskaan ei auttanut Leijonia voittoon. (kova kannustus johon kuului mm Mirin ja allekirjoittaneen kuorsaus erätauolla).

Meno jatkui kiihkeänä Euroviisuja odotellessa. paikalle saapui muutakin poppoota (Puluz, Esko-mörkö, pikkuvarvas, janitam, eel ja jipper). Presidente ja Ratsu poistuivat keikalle mutta tunnelma kesti tämän menetyksen. Onnenkyyneleitä vuodatettiin Lordin voitolle ja siirryttiin keskustan humuun juhlistamaan voittoa skumpalla. HARD ROCK HALLELUJAH!!!!!!!

seuraavaa pileiltaa odotellessa....

MC Luci

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.