IRC-Galleria

Räkisry

Räkisry

Laatulihaa 100%

antiruisrokroksanoivekkulisammakkoSunnuntai 09.07.2006 14:27

Joop, kokoonnuimma Mannerheimin puistoon (missä se on?) räkis-tavisporukalla. Kaikilla oli mukana jotain vierailevia tähtiä ja koska emme ole ahdasmielisiä, emme huutaneet kuin yhdelle että painu V****un. =)

Mukana oli olevinaan: Puluz + Sciwi, Chili + työtoveri + sen äiä, Dansku + vessa, miri + Minna, Lenya ja Unloup pikana. Poppooseen ajautui myös joku pitkätucca alushousuttomuudentarkastaja, jota Toijalan vahvistuksemme Emma illan mittaan bylsi useampaankin otteeseen ja jonka pikkuhorotsu sai raivarit ja melkein räkää otsalohkoon :f. Illemmalla saimme lisää räkäistä väkeä: Lobi (VIHDOIN!!!), maria.26 ja Eeli. Eelin serkku ukkoineen kävi näyttäytymässä ja melkein firkkikin nähtiin ohimennen.. Aika kaukaa tosin.. :g

Eca pelattiin tikkupeliä, heitettiin keihästä ja loikittiin tasajalkaa pituutta. Ja leveyttä. Kalliokroketti oli haastavaa ja voittajaksi selviytyi.. EI KIINNOSTA PRKL!! *kiukuttel* Naapuriporukalta löytyi myös kaivattu mölkky jonka miri sitten voitti ettei mennyt koko ilta pilalle.. (Hmm..)

Viltti levitettiin puitten varjoon ja iltapäivä jatkui tasaisen tappavaan tahtiin. Huomattiin ettei ole oppo kauas kierinyt ko äiti ja tytär molemmat kuoli nestehukkaan: "mun on kalja ihan lopussa!!" Ei mutta ottivat pienen välikuoleman tehokkaasta nesteyttämisestä huolimatta ja parin tunnin/vesilitran jälkeen olivatten taasen iskussa.

Siirryttiin Danille viettämään esitupareita. Mirin ystävä Emma tuli pilaamaan illan hoitonsa kanssa ja miri katsoi parhaaksi siirtyä sairaan poikaystävänsä kanssa muihin maisemiin (unisellaisiin) jotta kutsumattomista päästäisiin eroon ketään loukkaamatta..

Pikkuhorosta saa joku kertoa jos huvittaa, ei JUMMIJAMMI!!!!! miri ei voi koska miri ei tajua ironiasta mitään. :u

ja jos muuta lisättävää olis niin antaa mennä :d

aurinkoisin terveisin, miri da keppijumppaaja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.