IRC-Galleria

Räpyläöttö

Räpyläöttö

Nipunapu.

Kanakuume tai ei, hengissä, melkeinMaanantai 07.11.2005 02:35

Kanakuume senkun nousi torstaina jolloinka kilpailija Tesla peittosi itsensä sohvalle ja sen uumenissa mittasi kainalostaa numerot 3, 9 ja 5. Tässä vaiheessa ennätysten rikkomista tuli tietenkin mieleen juhlistaa tilannetta soittamalla ystäville, jotka kyllä sitte kiikuttivatkin pika pikaa erään nuoren miehen juttusille päivystykseen. Tällä kertaa palkintoa ei jaettukaan, mistä sitten Tesla tietenkin ennätysnaisena pettyi kovin ja nieli lisää buranaa. Nieli sen mitä pystyi.

Perjantaina aamusta klo 6.15 soi herätyskello, jota ennen mahtavasta ennätyksestään liekeissä oleva Tesla ei mitenkään ollut saanut kunnon unta silmään. Varsinkin kun treffit valkotakkisen kanssa olivat vierähtäneet pikkutuntien puolelle. Matkaan siis, ratsu reima ja hain ystävä-Annen ajamaan autoa kohti Torniota. Torkuttuani 6 tunnin luennon matkasimme takaisin Ouluun josta matka jatkui takaisin Ouluun. Tässä vaiheessa ei kukaan valkotakkinen tiennyt syytä miten Tesla ennätyksensä rikkoi. Illalla jatkettiin Kirffeksen ja Elmakoiran kans mökillemme, jossa iloinen ystäväjoukko jo odottikin. Tesla napsi buranaa, muut otti viinaa. Tesla oli liekeissä peiton alla, muut saunoivat. Tesla nukkui sentään yli 12 tuntia, kaikesta huolimatta.

Lauantaina Tesla halusi välttämättä varmistaa ennätyksensä onnistumisen, koska juomaa ja ruokaa ei saanut enää alas kurkkuun pesineen kaktuksen takia. Taas treffit! Nyt tämä nuori valkotakkinen mies sanoi, että hei, pistetään vähän! Tesla hikisenä liekeissä ja niin tuli hoitaja (!) pistämään, mistä tietenkin Tesla vähän hermostui. Samoin hoitaja sorkki tikulla kurkkuun ja se sattui vimmatusti. Pistelyn tuloksena valkotakkinen mies sekä hoitaja totesivat, että nyt on tosi kyseessä. Teslan liekkien syy on tiedossa! Niinhän siinä kävi, että valkotakkinen pääsi kirjoittamaan Teslalle kirjeitä oikein kaksin kappalein. Niillä Tesla hankki itselleen kauniin violetteja kapseleita, joita nautitaan sitten seuraavat 14 päivää!

Liekit ovat kadonneet kapseleiden myötä miltei, mutta matka jatkuu. Kapseleiden tarinasta sen verran, että niiden motto on: "tappaa talossa ja puutarhassa" eli suomeksi, jos se on kissaa pienempi, ei se selviä hengissä.

Parempaa huomispäivää odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.