IRC-Galleria

Räpyläöttö

Räpyläöttö

Nipunapu.

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Niin mulla on tämäkin ja kuukin vaihtuiKeskiviikko 01.02.2006 17:26

Taas on kadonnut kuukausi elämästäni. Mutta ei se haittaa. Kaipa se on tehnyt niin kaikilla muillakin.

ohoSunnuntai 01.01.2006 22:54

jotenki olen onnistunut kadottamaan kuukauden.
hyvää uutta vuotta nyt sitten kaikille. edelleen oon hengisä ja jotenkuten ruokaki maistuu. öögh.

siis palataan.

kummallista, olen hengissäTorstai 01.12.2005 23:30

Hengissä ollaan, kaikesta huolimatta. Ruokakin maistuu toisinaan ja ahdistus vaivaa entiseen tapaan. Töitä on tehty ja huomenna ruåttia oppimaan Torneåån, mikä oisikaan mukavampaa? Ja kilin kellit!

Lisää toisella kertaa.

Kanakuume tai ei, hengissä, melkeinMaanantai 07.11.2005 02:35

Kanakuume senkun nousi torstaina jolloinka kilpailija Tesla peittosi itsensä sohvalle ja sen uumenissa mittasi kainalostaa numerot 3, 9 ja 5. Tässä vaiheessa ennätysten rikkomista tuli tietenkin mieleen juhlistaa tilannetta soittamalla ystäville, jotka kyllä sitte kiikuttivatkin pika pikaa erään nuoren miehen juttusille päivystykseen. Tällä kertaa palkintoa ei jaettukaan, mistä sitten Tesla tietenkin ennätysnaisena pettyi kovin ja nieli lisää buranaa. Nieli sen mitä pystyi.

Perjantaina aamusta klo 6.15 soi herätyskello, jota ennen mahtavasta ennätyksestään liekeissä oleva Tesla ei mitenkään ollut saanut kunnon unta silmään. Varsinkin kun treffit valkotakkisen kanssa olivat vierähtäneet pikkutuntien puolelle. Matkaan siis, ratsu reima ja hain ystävä-Annen ajamaan autoa kohti Torniota. Torkuttuani 6 tunnin luennon matkasimme takaisin Ouluun josta matka jatkui takaisin Ouluun. Tässä vaiheessa ei kukaan valkotakkinen tiennyt syytä miten Tesla ennätyksensä rikkoi. Illalla jatkettiin Kirffeksen ja Elmakoiran kans mökillemme, jossa iloinen ystäväjoukko jo odottikin. Tesla napsi buranaa, muut otti viinaa. Tesla oli liekeissä peiton alla, muut saunoivat. Tesla nukkui sentään yli 12 tuntia, kaikesta huolimatta.

Lauantaina Tesla halusi välttämättä varmistaa ennätyksensä onnistumisen, koska juomaa ja ruokaa ei saanut enää alas kurkkuun pesineen kaktuksen takia. Taas treffit! Nyt tämä nuori valkotakkinen mies sanoi, että hei, pistetään vähän! Tesla hikisenä liekeissä ja niin tuli hoitaja (!) pistämään, mistä tietenkin Tesla vähän hermostui. Samoin hoitaja sorkki tikulla kurkkuun ja se sattui vimmatusti. Pistelyn tuloksena valkotakkinen mies sekä hoitaja totesivat, että nyt on tosi kyseessä. Teslan liekkien syy on tiedossa! Niinhän siinä kävi, että valkotakkinen pääsi kirjoittamaan Teslalle kirjeitä oikein kaksin kappalein. Niillä Tesla hankki itselleen kauniin violetteja kapseleita, joita nautitaan sitten seuraavat 14 päivää!

Liekit ovat kadonneet kapseleiden myötä miltei, mutta matka jatkuu. Kapseleiden tarinasta sen verran, että niiden motto on: "tappaa talossa ja puutarhassa" eli suomeksi, jos se on kissaa pienempi, ei se selviä hengissä.

Parempaa huomispäivää odotellessa.

ennätyksiä rikottiinTorstai 03.11.2005 15:33

Sairastuttuaan kanakuumeeseen Tesla teki pitkästä aikaa oman henkilökohtaisen ennätyksen. Ennätyksentekohetkellä Tesla yritti nukkua, mutta heräili ja oli muutenkin levoton. Uusi ennätys kirjattiin siis tälle aamulle 9.30 38.5C astetta kuumetta! Olot on kuin olympiavoittajalla, siitäkin huolimatta, että kanakuume kiusaa edelleen. Kohta ei kotkottaakkaan voi, sillä kilpiailija Teslan kurkku on erityisen kipeä vasemmalta puolelta. Laulutuntiki ois illalla :/

muoks:

mood: painful and hot

Ei voi ollaKeskiviikko 02.11.2005 22:53

Vuoden odotetuin tapahtuma eli römpän kaveriviikonloppu lähestyy ja minä tulin sairaaksi! :( Aina niin tätä. Olisin sitäpaitsi päässy pariksi päiväksi töihinki, joka oisi paikannut ihan kivasti opiskelijan taloutta, mutta ku ei. En lähe töihin sairaana, saan olla sit sairaana koko loppu vuoden ja ensi vuonnaki. Raha ei ratkaise kaikkea, vaikka melkein kaikkea. Ja onhan mulla perjantaina yks pakollinen luentoki, johon on raahauduttuva vaikka pää kainalossa.
Sairauden oireet: päänsärky, kurkkukipu, kuume ja lihassäryt = lintuinfluenssa. Eli jos mä tähän nyt meen, ni muistakaa hyvällä ystävät! :D
Ei mua kyllä yks kanatauti tapa, ku ei oo mikään muukaan vielä.

Elmakoiralla on vaan tylsä elämä ku mami on väsyny ja voimaton. Täytynee silti pikkusen käydä ulkona jo ihan itteniki takia, ettei pää leviä. Hyvä ilma siellä on ja lämmin.

viikonloppu uuhTiistai 01.11.2005 02:39

Viimein kotiuduin viikonlopun vietosta maalta ja kyllä täytyy sanoa, että kiimaiset poromiehet on rasittavia! No, kerta tässä ollaan vakavassa parisuhteessa ni jätin asian sikseen ja olihan tuo kerrassaan mahtava jonosta töniä rumimpia eestä pois. :D (vaan, oonpa kuullu et joillai niistä on paksu lompsa ;) eli sinkkutytöt huomio! ne on kyllä ehkä aika rumia, mutta ovathan ne aika paljo siellä metässä porossaki) Tyttökaverin kans bailattiin ja vedettiin drinksua ainaki ämpärilliset molemmat ja meininki oli katossa, vaikka musiikki oli paskaa paikallisessa ja dj oli jo itte kuuroutunut ja ei pyynnöistä huolimatta laskenut volyymia normaalille tasolle. Kurkkuhan siitä tuli sitte kippeeksi ja tinnitus. :(
Hamekankaankin sain äitikullan avustuksella valittua ja nyt sitten koneet surisemaan, minä olen 25.11. ihan rinsessana! Jee. Iltapukujuhlisa en ole ennen ollukkana.

Olenkohan riippuvainen vitkuttelusta?Keskiviikko 26.10.2005 18:56

Näyttäisi olevan niin, että olen mestari ainoastaan yhdessä asiassa ja se on tehtävien eteenpäin siirtäminen. Nyt loppuu tämä homma ja alan olan takaa paiskimaan kouluhommia niin, että ensi viikolla 4.11 ei ole sen koommin yhtään tehtävää tai rästiä tekemättä. Ei ole pahakaan, jos nyt alan hommiin ja teen mitä pitää.

uuh, olen pohjimmiltaan NIIN LAISKA, että Elmakoirakaan ei ole niin laiska. Elmakoira <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 04:47

Edelleen pitäsi tehdä niitä kouluhommia. Flash tökkii, en keksi mitä tein joskus enkä osaa sitä korjata ja ajattelin tietysti mennä siitä mistä aita on matalin, mutta ei en osaa. Vaikka huomenna mie sen keksin, miten vitussa sen actionin saa pois. Ja kuitenkaa en saa. No mutta teen sitten uudet sivut, jos se siitä on kiinni. teen. varmasti.

Onko tämä livejournalin loppu?Tiistai 25.10.2005 21:50

Minullakin oma blogi, jiiihaa! Jos tähän jää koukkuun, pitäisi ehkä lopettaa jo alkuunsa.

Poika lähti pois tänään :/ Näemme taas ensi kuussa. Elmurikoiraa taluteltiin kirkkaassa syyssäässä ja ystävien kanssa vaeltelimme kirpputoreilla, vaikka olisi pitänyt olla tekemässä kouluhommia kotona. Kirjoittelen blogiini uuden mietelmän, vaikka pitäisi tehdä kouluhommia.

Mood: suprised and dizzy
« Uudemmat - Vanhemmat »