IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Poliisia tarvittiin kiekkomatsissa

JÄÄKIEKKO Teräs-Kiekon B-junioreiden III-divisioonan sunnuntainen kotipeli kokkolalaista Hermestä vastaan riistäytyi käsistä. Ongelmia oli sekä kentällä että katsomossa. Hermeksen kannattaja sai sakon, ja vierasjoukkueelle määrättiin rangaistuksia 263 minuuttia.

Yleisön joukossa 18-vuotias kokkolalainen mies uhkaili katsojia nyrkkiraudalla. Mies ehti poistua jäähallista, mutta poliisi kävi noutamassa hänet talteen Koivuluodon urheilukentän läheisyydestä. Mies sai sakot toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Poliisi hävitti nyrkkiraudan. Asia on poliisin osalta loppuun käsitelty.

Tuomarina pelissä ollut Kimmo Siipo kertoo, että aikaisemmin hän ei ole tuominnut yhtä paljon jäähyjä . Hänen vuonna 1992 alkaneen tuomarin uransa edellinen jäähyennätys oli noin 160 minuuttia.

– Mitään vahingoittamisyrityksiä ei ollut, Siipo sanoo.

Hermeksen pelaajat saivat muun muassa neljä 20 minuutin ja neljä 25 minuutin rangaistusta. Suuri osa rangaistuksista annettiin pelin jälkeen. Käytösrangaistusten, pelirangaistusten ja ottelurangaistusten lisäksi jäähyjä tuli muun muassa väkivaltaisuudesta, huitomisesta ja koukkaamisesta.

Teräs-Kiekko voitti pelin 6-5. Juha Lindström teki voittomaalin ajassa 59:34. Teräs-Kiekon pelaajat saivat rangaistuksia 20 minuuttia. Ottelu oli Hermeksen B-junioreiden viimeinen tällä kaudella.

Mikko Määttä Päivitetty 17.3. 13:27, julkaistu 17.3. 12:38