IRC-Galleria

Rösti

Rösti

go to suck george bush dick!
Aloitetaan säästä. säästä on aina hyvä puhua jos on vieraassa seurassa ja on ujo. Itse inhoan säästä puhumista ja vielä enemmän inhoan koko säätä.
Ensin on kärsitty puol vuotta loskapaskasateesta. ja eiköhän nyt helvetti tullu oikein 10 asteen pakkasetkin kaupan päälle. Naama jäätyy ja näyttää siltä että ois joku hemmetin saamelainen ja nenä punottaa ku petteri punakuonolla konsanaan.

Muutan vaik austraaliaan ja hautaan itseni kuuman hiekan alle.

Joku sano mulle tänään että kesään on enää pari kuukautta. Nyrkin isku ei ollut kaukana.

2. Nightwishin tyypit huokailevat taas Tarjan perään.
- Ja kyllä, toivon, että voisimme olla ystäviä, jonain päivänä… Marco sanoo.
Itsehän ne sille kenkää antoivat. Oon ollu tarjan puolella koko ajan. En mäkään kestäis kattoo tollasii pitkätukkaisia hippiäisiä 24 h. Eiks se ykski tyyppi sielt bändist meinannu alkaa viljelee jotai luomuporkkanoita?? ---kummastelee---

3. (prinsessa pölkkypää) Ruusunen veti sitte vanhasesta pidemmän korren.
- Todella mahtavalta tuntuu. Jatkosta ei tiedä mitä tapahtuu. Ihan kuin olisi otettu painava reppu selästä. Ihan kuin olisi isketty painava rinkka selkään vuosi sitten, mutta nyt se on otettu pois ainakin hetkeksi. Voi vinde miten helpottunut olo.

Oon sitä mieltä että vuos sitte sille ois pitäny iskee nyrkki silmään. Katoa julkisuudesta pahanilman haaska.

Telkkarista tuli jokin aika sitten ranskalais-italialainen elokuva, jonka lopputekstit saivat katsojat ulvomaan riemusta. Näyttelijöitä oli ollut valitsemassa nainen nimeltään Lissa Pillu! Ajatelkaapa, jos hän saapuisi Suomeen ja rupeaisi varaamaan hotellihuonetta..."

Tarton kaupunginjohtaja taas on nimeltään Väinö Kull. Hänen sukunimensä tarkoittaa suomeksi haukkaa. Tampereen Kaupunkiviesti tietää kertoa, että kaupunginjohtaja Kull oli taannoin juhlistamassa Tampereen ja Tarton välisen lentolinjan avausta. Näin lehti kirjoittaa:

"Pirkkalan lentoaseman transithallin baarissa järjestetyllä vastaanotolla kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tulonen katsoi tyytyväisenä vieressään seisovaa Kullia ja esitti onnentoivotukset juuri avatusta linjasta. Vastaanoton jälkeen vieraat lensivät Kullin johdolla takaisin kotimaahansa."


http://www.youtube.com/watch?v=Ai8aVDowWRc&eurl=http://www.mankeli.com/huumorivideot/79/

ja tähän on hyvä päättää:

http://www.youtube.com/watch?v=2mP766rmrU4&eurl=http://www.mankeli.com/huumorivideot/215/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.