IRC-Galleria

Uneni ja, käteniMaanantai 07.08.2006 18:30

No niin. Viime yönä nukuin vähän päälle tunnin. Äitee vielä herätti mut varmuuden vuoksi vähän aikasemmin, että kerkiä syömään saksalaista paahtoleipää. En kuitenkaan syöny vaan olin tajuttomana sängyn pohjalla ja aattelin, ettei kai mun oo oikeasti pakko mennä töihin? Jumala vastasi. Vai olikohan se jumala? No issee kutenkin.

Olipa kiva ajaa töihin ku piti niin ku hakata silmiä kiinni ja auki, ettei ne varmasti jää kiinni. Näyttiköhän viksulta?

Uninen uni.
Ootin kovasti, että kello löis kymmenen. Se löi ja juoksin pukukoppiin nukkumaan, ruokatauko nääs. Nukahdin. Aloin näkemään unta yhdestä tytöstä. Sillä oli isot tissit ja kaikkea mitä tytöillä yleensäkkin on... eiku.. ei se uni. Vaan. Se tyttö puhu tyhmiä. Joten säpsähdin hereille, olin nukkunu tunnin!! Ruokatauko on 35:05min! Juoksin äkkiä töihin, laitoin soittimen soimaan. Alkoi soida Marzi Nyman - Outo tyttö. Hetki meni ennen ku tajusin, että eihän mulla oo tätä biisiä soittimes?! Sitten heräsin. Kyllä. Heräsin uudestaan. Sieltä pukukopista. Olin nukkunu 30min. Eli en ollu myöhäs!! Juoksin takaisin töihin ja laitoin soittimeni soimaan. Nyt soi oikea biisi! Paarma - Pidä liekkis. dumdum!

Niin ja kommentoikaa hei mun käsiä. Onko mulla paksut verisuonet? isot?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.