IRC-Galleria

Söin lihapullia ja makaronia.
Söin purkan joka maistu raikkaammalle ku mun suu.
Poltin tupakin purkan päälle ja nyt maistuu taas hyvälle.
Menen suihkuun pian pesemään hampaani raikkaiksi, 5minuutiksi.
Tänään pitäis varmaan taas mennä Jylhään, tekemään lihakeittoa.. AINA TÄTÄ SAMAA PASKAA!

Laitan kesällä rastat ja hommaan naaman täyteen koruja, vaihdan nimeni ja eristäydyn.
Olis jo se kesä! Tämä talvi alkaa ottamaan koville fyysisesti ja henkisesti..... Lumiukot on tuomittu kuolemaan jo niitä tehtäessä.. Kannattaako tähän maailmaan tehdä lumiukkoja ku tiedetään jo niiden tulevaisuus, kivulias kuolema... Reilua.
Harmi jos kesällä on sitten niin kuuma että me kaikki sulataaan..... Lumiukot on syväjäädytetty turvaan maan alle. Miljoonan vuoden päästä tuosta tulee avaruudesta porukkaa kattomaan minkälaista elämää täällä oli... Lunta, lumilinnoja ja lumiukkoja.

Meinasin kuolla eilen, nyt on ainakin ikävä carinaa.. Tuo vitun corolla haluaa mut hengiltä.
Ei carina koskaan mitään semmosta :( Saatiin eilen asennettua kasettisoitin mun autoon, löysin vanhoja kasettia ja pistin exploitedin soimaan hilijaa... Lähdin kohti seinäjokea, soi tua kaamea punkki ja olin vihanen niin ajoin 130km/h, oli liukas ja ratti ei enää totellu vaan auto lähti toiselle kaistalle ja oli menos ojaan päin, sain sen sitten käännettyä turvallisemmin niin että se meni ripa edellä siinä ja auto tuli vastaan, luulin jo että mun kohtalo on sinetöity tänne jeesuksen ruismäen perkeleen jeesuksen hauskaan... Sitten muistin että oon sankari, ei sankarit kuole? Niin sain käännettyä auton omalle kaistalle ja se tökkäs siihen penkkaan, hilojaa.. Jäin sitten siihen tupakille, se auto mihin meinasin törmätä tuli kattomaan oonko hengis :D Nuori likka.. Oli vähän ehkä ollu paniikis, mutta kumpi oli enemmän? Olispa ollu reilua kuolla ja ottaa toinen mukaan..... olis... EN MA SINNE YKSIN MEE, SINÄ TUUT MUKAAN! Ajoin sitten turvallisesti 70km/h kämpille, sydän hakkas hiljaa vielä täälläkin. Joo huhhuh... Kaikki tapahtu tosi nopiaa, vaikka tuntuki että aika meni tosi hitaasti, tuli mietittyä viisaita asioita... Olis tullu R-merkki sinne mettänreunaan... Hautajaisiin tulis porukat, pari sukulaista ja Rissan Armi? Armiki jättäis väliin ku muistais mitä tein ala-asteella. Pitääs varmaan alkaa keräämään omiin hautajaisiin rahaa niin... Sais King Diamondin sinne soittamaan ja ostettua kavereita kattomaan ku mut lasketaan hautaan, mutta mitä ne laskis jonkun tyhjän arkun sinne? Ku mun tuhkat on levitetty kauaskallion pienimmän puun juurelle....

Meen keksi ostoksille, hakekaa te vaan kaupasta makkaroota ja kaikkia mahdollista ihraasta, lihaa joka on menny tuhansien paskaasen käsien kautta, lihaa joka on täynnä sian karvoja, nahkaa, kärpäsiä ja kuolaa.. Ma syön keksiä, rouskuvia ja maistuvia, ilman sikoja ja lehmiä.

Miksen oo huomenna canarahillsis? Mulla olis semmonen iso soitin jota pitäisin joka päivä mukana, sois koko ajan Randy Crwford - Street Life.. Menisin semmosiin paikkoihin mihin mua ei todellakaan haluttaisi ja saisin puukosta kerran päiväs... eläisin kauan.

Armeijan jälkeen atrialle töihin 6kk, säästän joka tilistä 150e, porukat antaa mulle 200e, sitten pois täältä hetkeksi.. kauas pois.. R-miekka mukaan ja reppu täyteen keksiä.. Eih..

Rage Against The Machine - New Millennium Homes

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.