IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Haaste..Torstai 21.09.2006 02:36

Maxhell oli haastanut miut tämmöseeseen:

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Venyttelen unissani.. Ehkä johtuu siitä kun muuten en venyttele..
2) Ahdin määrää tahdin.. sana kertoo jo kaiken
3) En polta tupakkaa enkä oo ees maistanu koskaan..
4) Tykkään älysti testailla erilaisia teknisiä laitteita.. siitä tulee sellanen hirvee kierre..
5) Jotain asioita on pakko tehdä vain tiettyyn aikaan..

Haastan:

RonDenis
tjv
gkar
jarim
skotti

Lordi voittiSunnuntai 21.05.2006 04:13

Asiaa!!!!!!!!!!! lordi voitti euro viisut kiitos siitä suomenkansalle kun valitsi pätevän edustajan!!

Unta palloon??Maanantai 31.10.2005 22:09

Jahas tuli eilen mentyä nukkumaan about klo 00.. Tänään heräsin jotenkin virkeänä klo 15.30.. Tuli jonniinlaiset unienkat tehtyä. Kaupassakin tuli juuri käytyä ja evästä rakenneltua. Joten seuraavaks ylläri tv:n ääreen..

Sunnuntai.Sunnuntai 30.10.2005 19:12

jahas olo vähän ku omenalla.. näläkä on ja jano.. kävin jo pizzan hakemassa ja sit tuli mussuteltua. Vähän löhöömistä tv:n ääressä ja unta palloon.. nyt on vähän virkeempi olo.. ja seuraavaks foorumeitten viestin lukua ja pari kuva lisäystä omiin kuviin.. kunhan taas koneelta joutaa pois niin tv:n ääreen orjallisesti siirtyy hän nam.
Kaverille kävi eilen illalla baarissa hassusti. Lähettiin baarista pois ja ei löytäny narikkalappuaan.. Ei se mitä oottelin jonkun aikaa, että porukka lähtee baarista mut luovutti sitten , kun ei näkyny takkia. Varmaan joku oli ottanu lattialta narikkalapun ja vieny takin. Tänään sitten mainitsin asiasta parille kaverille ja ne sanoivat ettei sillä takkia ollu matkassa mukana, kun se takki sattui olemaan heillä.. sanotaan näin vähän olikin hyvin hyvä muisti takin hävittäjällä vai oisko ollu syynä glygooli ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »