IRC-Galleria

Oli tylsää Maanantai 11.02.2008 18:34

Mitäs sain lahjaks matkan kanarialle ja sukulakui ja pornoo <3 huom: PLYABOYN:N KIITOS Tytöt<3
Turtleslehe, miljoonii korvatulppii, stenku, rahaa, rytmimunan, pkemon ja jtn digimon ja kauniin runon ja kaljaa ja hatun . Oli kivaa joskus uusiks :D

KakkojaKeskiviikko 23.01.2008 01:06

Kummituskakka: Tiedät kakanneesi. Vessapaperissa on kakkaa, mutta pönttö on tyhjä.

Teflonkakka: Tulee ulos niin livakasti, ettet huomaa sitä lainkaan. Ei jätä jälkiä paperiin. Joudut kurkistamaan pönttöön varmistuaksesi, että olet kakannut.

Siirappikakka: Edellisen vastakohta. Koostumukseltaan kuin tervaa. Pyyhit takapuolesi 12 kertaa ja silti se jää likaiseksi. Päädyt tunkemaan vessapaperia alushousuihisi, ettei niihin tulisi tahroja. Kakka jättää pysyvät jarrutusjäljet pönttöön.

Jospa sittenkin-kakka: Olet jo pyyhkinyt takapuolesi ja valmistaudut nousemaan pöntöltä kun huomaat, että sitähän tulee lisää.

Poksauta verisuoni päästäsi-kakka: Tällainen kakka tappoi Elviksen. Ei putoa ennen kuin olet yltäpäältä hiessä, tutiseva ja punainen punnerruksen voimasta. Useimmiten tulee silloin, kun sinulla on kiire.

Vellimahakakka: Kakkaat niin paljon, että painosi putoaa useita kiloja.

Just nyt-kakka: Tällaisen sattuessa on parasta olla noin 10 sekunnin päässä pöntöltä.

King Kong eli pöntön tukehduttajakakka: Tämä kakka on niin iso, ettei sitä pysty huuhtelemaan pöntöstä alas, ellet pilko sitä pienempiin kimpaleisiin.

Märät posket-kakka: Kakka osuu veteen poikittain ja aiheuttaa ison molskahduksen, joka kastelee takapuolesi.

Toivokakka: Istut pöntöllä krampissa, pieraiset pari kertaa, mutta kakkaa ei vain tule.

Korkkikakka: Vielä kolmannenkin huuhtelukerran jälkeen se vain kelluu pöntössä. Hyvä Jumala kuinka minä pääsen tästä eroon?

Käärmekakka: Tämä kakka on kohtalaisen pehmeää ja suurinpiirtein peukalosi paksuinen. Tuntuu siltä kuin se olisi ainakin metrin pituinen.

Varpusparvikakka: Tämä kakka ryöpsähtää rajuna kertalatauksena ja pöntön sisäreunat ovat yltäpäältä kakassa. Tästä johtuen sitä kutsutaan myös pilkulliseksi arabialaiseksi.

Perämoottorikakka: Tämä kakka on useimmiten myös aamukakka. Sitä tulee pärskähtävien pierujen välillä.

Jari Sarasvuo-kakka: Lopetettuasi kakkaamisen vedät vessan ja kakka katoaa pöntöstä, mutta hetken kuluttua yksi egoistinen pökäle lipuu viemäristä takaisin pöntön veteen killumaan.

Actionkakka: Koostuu raivokkaista pieruista ja voimalla ulos tulevasta kakasta. Kuulostaa Die Hardin efektiraidalta höystettynä mahtavilla paine- ja ääniefekteillä.

Jänökakka: Kakkaat sarjalla pientä papanaa. Tuntuu kuin anukseen olisi piilotettu Uzi. Tavataan myös nimellä "Konekiväärikakka".

Pommikakka: Pudotat koko lastisi yhdellä pötkäleellä. Aiheuttaa usein "märät posket"-efektin. Mikäli pötkäle on erityisen kova muuttuu usein "Kummituskakaksi".

Aistiharhakakka: Kakan kiinteysaste minimaalinen. Haju kertoo, että kakkaat, ääni että virtsaat. Esiintyy usein pitkien ryyppyputkien jälkeen sekä ulkomaanmatkoilla.

Yllärikakka: Pierun yhteydessä housuun puskeva lusikallinen-kauhallinen. Edeltää yleensä aistiharhakakkaa.

LEffaLauantai 05.01.2008 02:59

Oltiin Annin ja Janinkaa kattoo 1408 oli aika hyvä ja pelottava pelottavinta oli se ku se katto sinne toiselle puolelle ja sitse tyyppi tulee sen takaa jonkun vasarankaa tai sitku se on ikkuna laudalla ja se muija hyppää. Kaikkein pelottavinta olise ku tultii leffasta soi sama ääni kun siinä puhelimessa (leffassa) sit meille kerotaan että se on palohälyytys :D oli aika voi lol olo sit sinne tulivaan palo autoi ja oli iha sika siistii \,,/

HYVÄÄ JOULUA!Maanantai 24.12.2007 02:45

KinkkuLauantai 22.12.2007 14:30

Meil on n. 10 kg.n kinkku!

HUomentaMaanantai 17.12.2007 08:34

Vittu en saanu nukuttuuku yöllä 3-4 tuntii ja mulla on ollu tylsää joten tulin galtsuun ja ajatella yksi kaverilistaltani oli käynyt jopa minua aikaisemmin galtsussa 06:12 voi jumalauta nyt odotan sitä että alkais väsyttää no koskaan ei voi voittaa ja varmasti miksi en saanut unta oli vain perinpohjaista ajattelua.

Oli hienoa Sunnuntai 02.12.2007 21:59

Advetti leiri oli juts hyvvä ei mitään turhaa jeesustelua ja kaikki jotka olivat sielä esim. Ville, Kride, Ane, Niina, Hanna, Milla ja kaikki muutki niin teitte siitä Helvetin hyvän kiitos

OMGPerjantai 30.11.2007 17:50

ette näe mua 2 päivää aaaaa meen adventti LOL :D jeesutelemaan, en ole pakolla entiseni sen jälkeen. aina ei voittaa<3

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 17:00

kuvassa lukee NAISEN 4 IHMETTÄ
1 Kostuu ilman suihkua
2 Vuotaa verta haavoittamatta
3 Lypsää maitoa ilman ruohoa
4 Jäykistää luuttoman lihan

Rakas päiväkirjaKeskiviikko 31.10.2007 23:58

Katottiin Mikon ja Heidin kanssa 60 luvulla tehtyä batman elokuvaa joka oli hyvin hupaisa että oksat pois ja juoksin 2 kertaa 80metrii ja enkä tehny mitään muuta kai.