IRC-Galleria

jarkon ja miran luona yö kylässäPerjantai 04.08.2006 00:29

Rakas päiväkirja


Kello on kyl jo aika paljo ,muttei miuta nukuta. jarkko ja mira on jo sängyssä ja mie istun koneella ja kamu läähättää vieressä. jarkko ähkii tos sängys ja miul on aika yksinäistä.

Ilta alko iha hyvi ku tulin tähä jarkolle ja sit tsillailtii tos pihal jarkon parkkiksel. rassailtii kaikennäkösiä vehkeitä ja tuumailtii. sit tultii sisälle juomaa kahvia ja syötii sipsejä... ainii ja juotii mehua. sit mentii ulos keinuu istuskelee ja laulettii ja naapurin ihmiset ihmetteli varmaa et mitähä hulluja noi oikee on...!! sit mira tuli kamun kans ulos ja myö heiteltii kamulle käpyjä ja se pomppi ku kenguru. sit sain loisto idean!!!!!!...--- hei jarkko--- ku nää kävyt on tippunu puusta ni laitetaaks ne takasii,... jarkon mielestä se oli hyvä idea ja niinpä ryhdyttiin tuumasta toimeen.. ja ei aikaakaan kun puussa oli jo monen monta käpyä. se oli hieno : RaMoNe Jep jep .. eipä siin sit muuta.. mentii takas parkkikselle ja hypittii ja pompittii.. otettii kuvii ja sillee... sit mä tulin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.

koht pitää lähtee kotii ku en uskallakkaa jäädä tänne yöks.. miun unilelu jäi kotii.. iha niiku franklinilläkii eile. :( tai siis jäi ja jäi.. kuitekii..

nähdään taas huomenna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.