IRC-Galleria

Rafael

Rafael

Ei tarvitse enää silmälaseja
... eli pistin sitten 11.000%u20AC sileeksi "pienellä" avustuksella tällä viikolla.
Ei tunnu pahalta, itseasiassa aika hyvältä kun katsoo uutta autoa ja uusia vaatteita (jotka onneksi on valinnut ihminen jolla on tyylitajua... toisin kuin mulla)... ja paljon sitä mitä itse ei näe joka päivä kuten uutta pakastinta ja koiraa joka toivottavasti paranee muutaman eläinlääkärikäynnin jälkeen.
Viikko kaikenkaikkiaan aika onnistunut jollei lauantaita lasketa (sisälsi lähinnä tylsistymistä kaikenkaikkiaan ja odottamista mikä ei johtanut mihinkään). Mutta ei onneksi mitään sen surmaavampaa. Piristin sitten itseäni Drawn Togetherin uusimmalla jaksolla jonka jälkeen nukahdin tuoliini ja heräsin siitä joskus yöllä vaihtaakseni vain paikkaa sängyn puolelle. Eiliselle varatut oluetkin ovat vielä jääkaapissa... mitähän niille tekisi?
No jos tänään jotain fiksua sitten keksis niin ei olis pelkkää tyhjää aikaa. Koiran vois ainakin pestä jossain vaiheessa.
Ei muutakuin kiittäen taas niiden ihmisten seurasta jotka minua viikolla jaksoivat :D

Ps.
Ja pyhä lupaus menee että TÄNÄÄN EN MISSÄÄN NIMESSÄ UNOHDA PYYKKEJÄ KONEESEEN!

PPs. Pesin koiran ja leikkasin sen kynnet... tarkoitus oli että ei haisis... mutta nythän täällä vasta haiseekin. No toivottavasti tämä on tuuletuksella ohimenevää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.