IRC-Galleria

Randy78

Randy78

nauttii olostaan

vituttaa niin perkeleesti...Lauantai 24.03.2007 03:30

Vituttaa.. Piti olla iltavuoro, mutta jo eilen sanottiin, että tarvii herätä 10 aikaan aamulla ja lähteä tavarakuormaa hakemaan.
<-ajatuskatkos- selitän sen myöhemmin>
No klo.9 "ylos ulos ja lenkille" 10 aikaan lähdettiin hakemaan tavaraa ja raijattiin tavaraa ja sitä kesti sitten 16 asti, jolloin selvis, että työvuoro vaihdettu 10-18.00. No pari tuntia ylimääräistä aikaa, sehän menee Hailuodossa, jonne hommiin.
Ja katin kontit... 21.00 Lautalla pois.. ja 21,30 työpaikalla.. Pikainen ruokailu.. Oli saatanan hyvä pihvi...
Ehdotin pomolle, että kun on viikonloppuvapaa illat kiven takana, niin saisinko ennakkoa.
Ei tippunut, kun oli ollu kaikenlaista..
Siis mä olin ensin pyytäny ja saanu kaksi viikkoa vapaata. Samantien sitä oltiin kerjäämässä töihin, en suostunut ja lähdin Turkuun. Hyvä kun olin kerjenny pari päivää olemaan siellä jo, kun alkoi töistä tulla tekstari ja soittoa, että tartis tulla takas.. Siivooja kipeä, vittu mä mikään siivooja ole. En sitten perunu lomaani, enkä tullu kesken pois, ni en saanu sitten ennakkoa..

Se oli osittainen sodanjulistus puolin jos toisin.

Nyt sitten tein tempun terävän ja ennakon saantokieltoa totellen, toisella tapaa (rehellisesti) sain itselleni rahaa, mutta ennakkokiellon tarkoitus oli estää mua lähtemästä viihteelle pe iltana ja sehän ei nyt toteutunut, niin saa katsoa, mikä on pomon vastaveto tähän hommaan.

Jos hän menee nyt avoimen sodan julistamaan, niin siinähän tietää julistavansa. Mun kanssa hänen ei kannata alkaa.. Häneltä mä olen luonteeni perinyt ja sillä tuulella saatan olla kyllä vittumainen narttu,

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.