IRC-Galleria

KuumehoureiluaSunnuntai 18.01.2009 01:54

"Kuumeen aiheuttaa ruumiin lämmöntuotannon ja lämmönkulutuksen välisestä tasapainotilasta huolehtivan selkäytimessä sijaitsevan lämpökeskuksen kiihottuminen." -Wikipedia

Juuri kun ehdin huokaista helpotuksesta sen suhteen, että elimistölläni on hyvä vastustuskyky, tulin kipeäksi. Sairastun todella harvoin, välillä on ollut jopa täysin terveitä vuosia. Viimeiseksi olen varsinaisesti pidempiaikaisesti sairastunut viime vuoden helmikuussa, kun umpilisäke tulehtui ja minut leikattiin.

Nyt ei ole kyseessä niin vakava tapaus, vaan ihan tavallinen tauti - flunssa. (En ole kyllä ihan varma, että onko tämä sittenkin jotain pahempaa.) Ja tietenkin, kun nyt satuin flunssan saamaan, sain kerralla kaikki oireet ja vielä ikään kuin pahennettuina.

Saa nähdä, olenko vielä maanantainakaan terve. Oireiden olisi syytä loppua ennen koeviikkoa. Kokemuksesta voin sanoa, että kipeänä opiskelu on mahdotonta.

Eipä tunnu kovinkaan mukavalta tuo lämpökeskuksen kiihottuminen bakteereista ja viruksista. (Ihme fetissit silläkin. "Mua ei kyl yhtään tyydytä tää.") Tekisi pikemminkin mieli vain kaatua sänkyyn, vajota syvään ja pitkään uneen ja herätä terveenä.

P.S. Anteeksi kovasti rakkaat ystävät, että jouduin perumaan sovittuja hauskanpitohetkiä oman elimistöni epätasapainon takia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.