IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

OmphhKeskiviikko 02.11.2005 13:04

Kumallista tää opiskelu. Tällähetkelläkin täällä harjottelen tekstinkäsittelyy ja on ihan hirmu kiinnostavaa. Tehtävistä ei oo tietokaa mulla eikä oo ees aineen kirjaa hankittu. Mut se nyt vaa on semmosta :D Tunnin tässä koulussa nyt tänää on ollu kun kymmenee vasta tulin :) Kohta alkaa tulla kauheeton nälkä, mut päästään ainakin syömää nii helpottaa.

Mun päivä.Torstai 27.10.2005 23:41

Rakas päiväkirja.
Aamulla heräsin joskus hiukan ennen yheksää puhelimen tärinään. Ilman sitä en ois varmaan kouluun menny. Aamupalaa join kolme lasii maitoo, se oli hyvää. Koulussa pelasin neljä tuntii kaivostyöpeliä ja se oli aika kehittävää. Mitään en oikee oppinu, ku ei jaksanu tänää oikee kiinnostaa.. Koulun ruoka oli melko kummallista, oli sellasta hernekeittotahnaa mikä maistu korpulta. Join taas maitoo kaks lasii.. Aattelin et oisin ollu viimesen tunnin kipee pahan hernekeiton takia, mut mietin et kai sitä tunnin jaksaa väkisinki olla koulussa.. Oli se sit hienoo kun pääsi viimein koulusta :)
Koulun jälkeen mä vaan jumitin, enkä ees muista mitä hommasin. Illalla kuitenkin menin uimaan kahden tosi kivan kaverin kans. Siellä oli kivaa :) Uimisen jälkeen mentiin kebabille ja sain sit ilmasen kebabin koska olin käyny siellä niin tosi monta kertaa.. :D:D Takasin kotiin päästiin ralliMatin kyydillä. Nyt eksyin koneelle ja keksin tälläsen tosi hyvän idean kirjottaa tätä upeeta päiväkirjaa.

O_oKeskiviikko 26.10.2005 20:00

Vai on tällänen nyt sit kaikilla..
- Vanhemmat »