IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

21 tapaa pilata vapaaTiistai 15.10.2013 16:45

Jos on liikaa vapaa-aikaa, voiko siihen kyllästyä? Ei kai sentään. Itse teen noin 20 tuntisia työviikkoja, mikä tarkoittaa, että vapaata on noin 4 päivää viikossa, mikä on paljo normaalille työläiselle. Ei sillä, en väitä suin surminkaan että olisin normaali, mutta silti. Alkaako vapaa-päivä-termistä kadota hohto jos niitä on liikaa. No, minulla on muutenkin vuorotyö, joten perjantai-lauantai-sunnuntai on kadottanut jo hohtonsa täysin. Vuorotyöläinen juo silloin kun pystyy!

Pitääkö tällaisesta asiasta valittaa? Kuitenkin olen vielä nuori ja asun toistaiseksi vielä himassa (katotaan josko ensi vuosi muuttaa tilannetta), joten vuokraan tai ruokakustannuksiin ei mene vielä rahaa, joten käytännössä koko palkka menee muutenkin niinkutsuttuun viihteeseen, joten ei kai minun pitäisi vielä valittaa. Kyllä siellä töissä ehtii homehtua sitten kun on oma kämppä alla ja pakko tienata perheelle leipää. Nyt voi vielä rellestää ja sanalla sanoa "elää" kun vielä on mahdollisuus ja kaiken lisäksi joka palkasta jää kuitenkin tilille sentään jonkun verran pohjaa, joten puilla paljailla ei tulevaisuudessa tarvitse kuitenkaan muuttaa.

Olkoon tämä se vaihe elämässä, jolloin ollaan aikuisuuden kynnyksellä ja huoleton teini-elämä on muuttunut vastuulliseksi teini-elämäksi. JOTEN en lähde valittamaan, että "tuplatkaa nyt saatana mun työtunnit" vaan olen kiitollinen, että on edes jotain työtä ja joku paikka mihin himasta voi välillä hypätä. Lanttuhan siinä sekois jos joutuis joka päivä himassa kyykkimään.

Ja ne inisijät, jotka eivät löytäneetkään tästä tekstistä otsikon mainitsemia viitteitä humoristiseen kotimaiseen elokuvaan "21 tapaa pilata avioliitto" saati sitten otsikon mainitseman numeromäärällisen verran erilaisia tapoja pilata vapaa, niin sanottakoon heille, että 21 tapaa pilata vapaa, on jokainen (1-21) miettiä vapaalla, onko liikaa vapaa-aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.