IRC-Galleria

ReetaBulu

ReetaBulu

sähköjä mun yläkertaan koskaan vedetykkään ei

I want you aroundLauantai 02.09.2006 17:53

joo. tarhassa siis täteilen, toistaseks lapset tykkää, saapa vaan nähdä että kuinka kauan. taas mä oon saanu tanssia mopin kanssa.
kiva juosta aina lapsilta piiloon tupakalle. julmaa.
vittu toi kissa on kummalinen, ei siis lainkaan kissamainen (DaDXM) loikkii ympäriinsä, ei siis hypähtele kevyesti, eikä kyllä kauaa pysy paikoillaan ja tappelee meijän kissojen kanssa. ihme tapaus. mut se on kylässä ;>
pitäis juosta suihkun läpi et pääsis sinne marikalle kahvittelee. ei saa aikaseks vaan ihan viel. mä just tuumin et jos saisin vaik joku about 285 miljoonaa, niin mitä ostaisin ja kenelle ja miks ihmeessä. nyt mä olen siis valmistautunut ajatuksissani äkkirikastumiseen. roni sais ainaki uudet converset, ehkä kahet ;>

voi näitä nykyajan nuoria, onko 13-14 vuotias nuori vai lapsi vai mikä perkele?
kaikki rikkoo koko ajan sitä suatanan lakia. itse olen aina ollut kunniallinen kansalainen siis, mutta eihän tämä nyt liity minuun.
joo jos vaik söis nuudelei.

ja kohta keksin mitä juon vai juonko. tai jos joisin ne bisset jääkaapista tai vaikka sen melkeen koskemattoman salmarin. en tiiä. joo! meen lahjottaa ne jollekki juopolle ja rupeen absolutistiks. hyvä minä. saisinkohan hyvä ihminen lahjoituksena sitten sen pari milliä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.