IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

LAUANTAI OLI PARAS IKINÄ!Tiistai 14.04.2009 00:51

pomppasin ylös sängystä 8:15 ja laitoin itseni valmiiksi ja höhöhö 10:14 juna lähti KULLAN KANSSA kohti helsinkiää =) <3 Ensin suunnistimme kyyläämään lissuja kamppiin mutta ei ne aamulla liiku, oskari kertoi että ne on niin krapuloissaan kotona kahdesta siideristä ettei vielä voi lähteä liikkeelle (lieneekö oskarilla omaa kokemusta hohoo :o ) Nojoo kampista osku osti itselleen mageet housut, hintaa ei kehtaa kertoa koska se oli liikaa XD mä en käyttänyt koko päivänä läheskään niin paljoa rahaa yhteensä ku se käytti yksiin farkkuihin!!!!
Nojoo foorumista mä löysin itelleni kaikkea kivaaa =) mutta ne henkkamaukan jonot ei perse... ihan kamalia jonottaa sinne saamarin koppiin! yööh rakentaisivat vähän lisää niitä saatana. =) terkkuja vaan forumin isoille kihoille :)
kävipä siellä forumissa muuten niinkin että maksajallani tuli kortilla raja vastaan, sillä oli se joku raja siinä ettei se voinu maksaa kortilla. se yritti ostaa sellasta hienoa hupparia joka maksoi paljon !!! niinpä sen piti mennä nostamaan käteistä höhö :D sitäkään se ei oikein osannu mutta nojoo <333
syötiinkin siinä sitten chico'sissa, oli hyvää ruokaa nam! söin fajitaksia ja osku jonkun burgerin. niin ja nähtiin kaksi pitkää! anu ja eija ;)
kierrättelin oskua pitkin stockmannia ja sokosta ja asematunnelia, se oli kiltti poika eikä inissyt yhtään! ;D kiltisti vaan seurasi mukisematta. illemmalla paineltiin tennariin, käyrtiin katsomassa marley & me -leffa! suosittelen koiraihmisille, oli hirmu liikuttava ja välillä tuntui vähän kuin olisi omasta elämästä ne jutut... XD kun viima on vähän rasavilli =)<33
illalla junalla takaisin riksuun ja sieltä kotiiiin. oli ihana päivä !! paras jopa !! <33
KIITOS MURMURMURU<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.