IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 15.09.2009 03:50

1. Irakin sota?
- Idiooteille patentoitua paskaa, sota yleensäkkin. ("Lyödäkkö olis pitäny? en mä oo niin tyhmä kuin joku noista! Aasikin sen tajuaa ettei sillä mitään saa - eikä se mitään auta! Kuka haluu lähelleen sellasia pelokkaita frendejä, jotka ei pysty muuhun kuin komppaamaan sua se typerä virne naamallaa? Tai nuolemaan sun persettä, joka on muutenki tarpeeks hellänä jo siitä, että helvetin tärkeän REM-unen tilalla, joudut kestämään pakkohomoilevaa paskaa omatuntoas. Mun älykkyys kyllä riittää keksimään muitakin keinoja." -Himo Kiusata 2009)

2. Eläinkokeet?
- Riippuu kokeesta ja sen laadusta. Muotimaailma voisi jättää eläimet rauhaan, kuitenkin kiintymyssuhteista tehty apinakoe oli kieltämättä mielenkiintoinen, eikä siinä tapahtunut mitään pahaa. En kuitenkaan ole niin perehtynyt asiaan.

3. Abortti?
- Ei ole ongelmaton ratkaisu todellakaan. Seurauksia ei usein mietitä - vuonna 2004 tehdyssä tutkimuksessa (331 venäläistä ja 217 amerikkalaista naista) lähes 50% venäläisistä ja miltei 80% amerikkalaisista koki kielteisiä ja syyllisyyden tunteita. Sitäpaitsi ympäristö painostaa nuoria naisia aborttiin voimakkaasti, eikä sellaista päätöstä pidä tehdä hätiköimällä tai painostuksen alaisena. Itse en todellakaan tekisi, en missään olosuhteessa.

4. Yhden yön suhteet?
- Syöpä, joka syö meistä kykyä rakastaa itseä ja toisia. Jokaisessa meissä asuu sisällä siemen, nimeltä pelko. Joka ikinen kerta kun me harrastetaan yhden illan suhteita, me annamme tälle siemenelle vettä, ja kohta kukka kukkii koko kehossa, joka konkreettisesti näkyy ajattelussa seuraavanlaisina ajatuksina: "mitä jos se jättää/pettää/ei pidäkkään mut/musta?" En ole mikään pyhimys, voikun olisikin silloin 13-v oppinut joskus sanomaan ei ja tajuamaan seuraukset.

5. Salatut Elämät?
- Kotimaista saippuaoopperaa parhaimillaan. Taalasmaan pojat vie voiton minun silmissä :D En kuitenkaan katsele hirveästi, joskus on kiva.

6. Big Brother?
- Talo täynnä kipeitä ihmisiä.. On viettelijää, alkoholistia, nikotiiniriippuvaista, itkupilliä ylimielisyyttä ja vaikka mitä. Säälittävää, en ole ikinä katsonut.

7. "Ei seksiä ennen avioliittoa" -periaate?
- Mitä luultavammin se kaikkein kaunein lahja mitä voi toiselle antaa. Sen kuuleminen että toinen sanoo sinulle satojen sukulaisten ja ystävien edessä sanat "tahdon" merkitsee sinulle itsellesi ja parisuhteellesi niin paljon, ettei ihan oikeasti kukaan meistä voi edes kuvitella sitä tunnetta, paitsi tietenkin ne jotka odottivat siihen asti kunnes kuuli tuon sanan. Luottamus koko hommassa on a ja ö, ja tuo päivä jolloin mennään naimisiin on koko parisuhteen rehellisin päivä - voiko parempaa ajankohtaa sille ensimmäiselle kerralle löytyä?
Tiedän yhden pariskunnan, jotka löysivät toisensa samasta teatterituotannosta nimeltä Rakkaus Rakkaus. Pelisääntöihin kuului se, ettei tuotannon aikana näyttelijät saaneet seurustella keskenään. Tuotanto venyi, ja pari odotti toisiaan 2 vuotta. Tuotanto sai alkunsa vuonna 2005, ja he ovat edelleen yhdessä, ja tänä kesänä poika kosi. Molemmat neitsyeitä, ilman minkäänlaista pelkoa siitä että tulisi petetyksi tai häpäistyksi toisen edessä tai mitään siihen päinkään - kelatkaa sitä fiilistä! Ja minä idiootti menin 13-vuotiiaasta lähtien iteltäni pilaamaan sen mahdollisuuden.

8. Kuolemantuomio?
Todella kakspiippunen jutsku. En todellakaan itse uskaltaisi lähteä tuomitsemaan sitä, ansaitseeko ihminen kuolla vaiko ei? Kuka meistä ihmisistä on toinen toistamme tuomitsemaan, kun ei me osata katsoa ihmisen sisimpään salattuun ihmiseen. Luotan siihen että yläkerrassa tiedetään kuka on oikeasti paha.

9. Teinikihlat?
- No näitäkin on nähty... Teininä se on valitettavasti liian nopeasti edettyä toimintaa.

10. Kannabis laillikseksi?
- Kuppiloihin yli 25-vuotiaille nautittavaks. Tässä maailman tilassa kun jokainen nuori joutuu kuitenkin jossain elämänsä vaiheessa kohtaamaan huumemaailman, ja aloittaa sen mitä todennäköisemmin kannabiksesta. En usko porttiteoriaan pätkääkään, mutta sen tiedän, että kun sitä pilvee saa niin helposti sieltä maailmasta, saa niitä muitakin huumeita ihan yhtä helposti. "Ensin sä vedät sen rajan tonne, ja seuraavaksi tonne, ja lopuksi sä et enää osaa sanoa, missä se raja menee" ( Ihmisenä Minä 2009)

11. Maahanmuuttajat?
-Se on sellanen asia mistä kovasti puhutaan. Vihreiden ehdotus 'kansalaispalkasta' (jokaiselle 500e käteen kk) kuullostaa mun mielestä hyvältä. Sen rahan jälkeen kukaan ei saisi mitään tukia tai sossun luukulta rahaa, ja se kannustaisi, melkein pakottaisi ihmiset töihin - maahanmuuttajat myös.

12. Johanna Tukiainen?
-Harvinaisen kipeä ihminen tunne-elämältään. No ehkei kuitenkaan - viettelijöitä kävelee nykyään kadulla vastaan niin monta, että ihan pelottaa. Käy sääliksi, hänen pitäisi saada lukea teksti "rakkauden koiranpennusta raatelijaksi".

13. Kirkosta eroaminen?
- Jep jep. Erosin itsekkin sen takia, koska kirkko opettaa ihan paskaa. Lukekaa ja tutkikaa sitä raamattua ja sitä mitä siellä ihan oikeasti sanotaan - joulun vietto ja muut pakanalliset juhlat kuten syntymäpäivät, verenluovutus, kädet ristissä rukoileminen, Jumalan nimen väheksyminen ("pyhitetty olkoon sinun nimesi" ja Jumalan nimi on Jehova/Jahve) ristin palvonta kun Jeesus kuoli paalulle, jumalanpalvelus, kolminaisuusoppi (kun missään ei mainita siitä sanallakaan). Sekin mainittakoon, ettei meidän nykyajan raamattukaan todellakaan ole alkuperäinen, vaikka siellä on selkeä käsky uudessa testamentissa: "tästä kirjasta ei saa poistaa mitään, eikä tähän kirjaan saa lisätä mitään" (ei ihan sanasta sanaan). Vertailkaa vaikka vuoden 72 ja 92 käännöksiä tai mitä käännöksiä vain- voi olla että tuo 72 on väärä vuosi. Raamattuun luotan kuitenkin täysin, sitä pitää tutkia.

14. Pakkoruotsi?
- Siinä mielessä huono että koululaisten innostus siihen katoaa pakottamisen myötä. Hieno kieli kuitenkin, toinen äidinkieli, ja on se kivaa oikeasti kun osaa jotain muutakin kuin suomea ja englantia.

15. Facebook?
- Aika koukkaava :D siellä on istuttu aamu kuuteen monet kerrat, en sitten tiedä onko se loppujen lopuksi niin hyvä asia, ihan kiva kuitenkin.

16. Sikainfluenssa?
- Vähän oon pihalla tosta asiasta, mutta jännä miten se levisi niin äkkiä.

17. Koulusta lintsaaminen?
- Huono juttu koulunkäynnille - kertoo motivaation puutteesta, masennuksesta tai väsymyksestä. Itse yritän olla lintsaamatta.

18. Kasvissyönti?
- Jouduin sitten tämänkin asian tutkimaan, ja on se ihan oikeasti parempi vaihtoehto. Jouduin 2viikkoa ulkomailla ollessa jossain hippifestareilla ja kaverini serkun luona syömään vain ja ainoastaan kasvisruokaa. Ajatus oli kammottava, kun niin pitkään sitä vastustin. Fakta on kuitenkin se, että kuona-aineet jumittuvat kehoon helpommin kun syö huonosti, ja kasvissyöjä ei syö huonosti. Kasvisrasva on tietenkin toinen juttu (ranskalaiset ja kasvisrasvajäätelö) koska se surkastuttaa lihaksia - aika radikaalistikkin. Sitähän suositellaan että ensin paastoaisi oikein, ja paaston jälkeen kun kuona-aineet on saatu kehosta siivottua, ruokavaliota jatkaisi kasvispainotteisena. Joku kaunispäivä tämä tyttö vielä paastoaa :D

19. Miehille kuukautiset tasavertaisuuden vuoksi?
- No ne voisi joskus saada kokeilla, minkälaista se on, mutta eiköhän me naiset hoideta se homma mikä meille on annettu - kuinka vittumaista se sitten onkin :D

20. Legginssit+minihame yhdistelmä?
- Tätäkin vastustin todella kiivaasti :D Kunnes yksi kaunis päivä pankkiaikaa odotellessa näin aivan upean paidan lindeksissä, jonka kanssa ei sovi muut kuin leggarit...

21. Viljapeltokuviot?
- :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.