IRC-Galleria

Reijo

Reijo

Terra rosa/Tha Angel

Uusimmat blogimerkinnät

jejeTiistai 31.01.2006 19:35

Tänään tapahtumapaikkana oli idyllinen de_train, johon minulla on viha-rakkaus-suhde. Paras muistoni on parin vuoden takaa, kun jo edesmennyt saksalainen klaanini eH pelasi trainin kotimappina ja saavutimme mahtavan 12-12 tasapelin erästä entistä EC-klaania vastaan. Muistan myös monet tilanteet publilla, kun sihti on ollut pielessä ja tulostaulu on näyttänyt nollaa.

Lämppänä toimi tänää de_inferno, jonka otin kevyesti voimia säästellen. Aloitin trainin m4:llä hieman haparoiden. Luoti ei oikein tuntunut löytävän tietänsä vihujen helmettien sisään. 5min oli kulunut ja olin tilastoissa puolivälin paikkeilla. Päätin siirtyä rakkaaseen AWP+dessu-comboon, joka oli toiminut eilenkin.

Train on vaikea snipukenttä sillä viholliset voivat piileskellä melkein missä vaan, joten dessua tuli käytettyä normaalia enemmän. Lähdin pelaamaan aggressiivisesti ja saavutin vähän väliä 3-4 tapon putkia ja listasijoitus nousi nopeasti. Lopputulos: 92 frägiä ja toinen sija 14 pelaajan joukossa. Voittaja oli melkoinen pro-gamer sillä hän saalisti 110 frägiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.