IRC-Galleria

väsymysTorstai 13.10.2005 17:37

Puuh, tulipas kiire eilen illalla lähteä kyläilemään. Noh, 01 aikoihin nukkumaan - naapuri sitten soittaa 04 (olin unohtanut äänet päälle), löin vain luurin korvaan :P Kun pääsin aamun jälkeen kotiin, huomasin että olin unohtanut valot päälle huoneeseen - eli naapuri varmaan soitteli oisko jatkot tms, ellei ollut mitään pahempia mielessä ;)

Herätys 06 ja aamupalaksi battery ja leipä, eipä paljoo piristänyt, tälläkin hetkellä väsy painaa (yövuoroja alla, unta ei juurikaan saa kun työmiehet mekastaa talon kimpussa). Pitäisi lähteä nyt VVO:lle katsomaan josko ois vapaita asuntoja tässä lähettyvillä - 79 neliön kolmio on vähän liikaa yhdelle :)

Mitäs sitä sitten keksisi, oluelle ja bilistä pelaamaan, sitten illalla kotiin kokkaamaan. Varmaan tänään vuorossa kanaviilokkia <nam> <nam> tai tonnikalaperunavuokaa <nam>

Ainiin huomasin vasta tänään Turun linja-autoaseman uuden hesen, koskakohan sekin tuohon vanhan paikan viereen on muuttanut, no sama se, hieno oli ja ruokakin maistui <nam>

Noniin jos nyt sitten lähtis matkaan ja katsoo pääseekö sitä kotiin ollenkaan (vasta sunnuntaina seuraavaksi töitä joten turku saattaa viedä voiton <hymy>).

Batman Begins oli muuten aika turha.


- Over and out

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.