IRC-Galleria

RadallaLauantai 15.10.2005 20:23

Voiskai sitä eilisestäkin kirjottaa...

Oltiin sitten kavereiden kanssa ensin paikallisessa ottamassa pohjia, sitten siirryttiin Turkuun päin, oltiin vähän etuajassa niin käytiin viskissä yhdellä (mut eihän siel ollu edes nörtti-anskua).

Siirryttiin sitten siitä katsomaan Onnelaa. Portsarit ja järjestysmiehet ja lipunmyyjät ja narikkaäijät ja kaikki kauhean positiivisia "terve terve" - "blaablaablaa" - "hyvää illanjatkoa", ei ole ennen tullut vastaan Turussa tuollaista toimintaa. Paikka on todella hieno, sisustus rokkaa.

Erityisen huomion kiinnitti piiiiitkä muutaman metrin levyinen "kävelykatu" jonka molemmin puolin on pöytiä ja penkkejä, sitten se "kävelykatu" päättyy pyöreähköön huoneeseen jossa on tanssilattia ja dj-pöytä, älyttömän hieno paikka. Lisäksi valaistus oli muistaakseni upean punasävytteinen.

No sitten siellä oli joku mr. Turhuus kilpailu ja niille annettiin sitten koko rokkibaari-osio käyttöön, olipa siellä jotain näitä Turun siivelläeläjä-julkkiksiakin, ehkä Turun säälittävimmät ihmiset. Nojoo se siitä, misterit teki siellä jotain en tiedä mitä, semifinaalit oli.

No sitten lähdettiin Onnelasta jostain syystä Sokeriin, öö, ikävä kyllä. No oltiin siellä sitten yhden verran, se siitä, en pidä paikasta (nörtit ei tykkää sokerista, vai mitä ansku?).

Matka jatkui forteen, siellä oltiinkin sitten loppuilta, oli kerrankin hyvä ilta black jackissa - tarkoittaa etten jäänyt häviölle kuin vähän :DD

Se siitä, ennen taksijonoon liittymistä kävin snägärillä, siellä taisi mennä jonkin aikaa, koska tein kotona sitten vielä muusia ja kalapuikkoja 05.30 mut hyvää oli ja kaikki meni alas :D

Eikai siinä sitten sen kummempia, jaaniin 2 käyntikorttia puuttuu, taidan jättää ne jatkossa kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.