IRC-Galleria

Renmiri

Renmiri

Yleensä tylsistynyt kotiorja, kahvinkeittäjä, kissansilittäjä. Um, saa jutella?
katoimma koulussa tänään twilightia.......ja se oli pienen elämäni suurin elokuva pettymys. Koska olen kuullut siitä leffasta aika paljon hyvää ja näin.. esim. "se on tosi romanttinen ja ihanan, päläpälä. Minä kerron teille, ei siitä leffasta saa mitään irti. tai ainakin pari kertaa pitäs kattoa että siitä jotain niinkin positiivista löytäisi, mitä kaikki hehkuttaa. ja niin juu, ei se pirun Edward ole NIIN VITUN jännä. jeesus sentää. Se on vaan semmonen pikku pretty boy. (ja kuule helevetin paska näyttelijä) Älkää herranjumala kattoko tämmöstä, ellette sitten ole todella romantiikannälkäisiä. mä olen sentää kovanluokan elokuvakuluttaja. (tai niin ne ainaki sanoo :D) ei ole minun leffafriikkeydelläni rajaa. Voin teille suositella oikeasti hyviä elokuvia, eikä tämmösiä huijaus leffoja :)

Tämänhetkinen ylistys - Kauriinmetsästäjä- (siinä on teille oikeasti jotain katsottavaa)

niin ja vielä jos niitä on pakko hehkuttaa niin hehkuttakaa niiden näyttelijän taitoja, eikä ulkonäköä, sillo siinä on jotaki järkeä

valitusvirsi loppuu nyt.

ps. paska se oli

pps. katoin sen vielä uudelleen ja tulin siihen tulokseen, että se on ihan katsottava, jos kaipaa jotakuta tai on haikea olo, mutta muuten sitä ei kyllä kato.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.