IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.05.2006 00:32

Tässä istun,enkä muutakaan voi.. Hitto, tekemistä olisi, mutta ei intoa. Ajattelimista olisi, mutta yleensäkin olen liian ajatuksissani! Haaveita, toiveita...jotka eivät koskaan toteudu. Liian paljon yksinäisyyttä... Tuttu tunne varmasti? Ai, ei.. Saatte olla onnellisia. Tekisi mieli dokaa..minä?! Todellakin! Vappu jäi "päälle", pitkään aikaan meinaan ei ole tehnyt mieli.. Yksin vähän ankeaa..

Mutta nyt ryhdistäydytään! Minulla On paljon hyviä ystäviä, tiedän sen. Minulla on mielikuvitusta, joo, vaikka toisinaan kateissa.. Ja minulla on tuossa hyvä kirja, pullo viiniä ja paljon aikaa..

Tälläiseen paskaan ei pitäisi koskaan vajota, tai siihen uppoo pian liiankin syvälle. Minä pääsen vielä, helpostikin, pinnalle, mutta asiasta saa puhua..

Kiitän todella kaikkia ystäviäni niinä hetkinä, kun heitä olen tarvinnut, he ovat kuunnelleet. <3

Alku kesä/loppu kevät on piristänyt minua todella kovasti ja tämä on ollut todella hienoa aikaa.. Tämä pieni masennussyvänne ei ole pahaksi, pitää joskus palata todellisuuteen, mutta tämä kesä vedetään täysillä ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Ps. Ei saa ottaa liian tosissaan, tipahduksia tulee kenelle tahansa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.