IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Perjantai 02.07.2010 16:12

Tännään mökille! :)

Juhannus!Lauantai 26.06.2010 23:12

Jooo olipa kiva ilta eilen! :) Joskus vois ottaa uusiks..

Mukavaa olliii ja kiitti irene ja sini <3 (:

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.03.2010 22:25

TEE TÄMÄ TAI KOKO KESÄSI MENEE PILALLE !
oletko surullinen? - en :)
mitä aiot tehdä tänään? - emt,en mittään erikoista. :D
aiotko matkustella kesällä? - Ehkää ;)
onko huoneessasi yhtään kasvia? - On. :)
onko sinulla paljon ystäviä? - Ohan noit jonkun verran.
entä kavereita? - On on :)
pidätkö toisesta nimestäsi? - Njaa-a :D
oletko ihastunut? - njaa en kai :D
miksi et? - jaa,a
pidätkö mansikoista? - Kyl ;P
mikä on lempivärisi? - musta :D
odotatko kesää? - TODELLAKI!
miksi teet tätä kyselyä?jaa-a emt : D

((:Lauantai 27.02.2010 17:30

Olin eilen illal kattomas klamydiaa tähessä! (:
Mukava ilta oli kyll (: <3

Ja hauskaakin oli (: Kristan,miian ja jartsin kans oltiin (:

(:Sunnuntai 14.02.2010 12:30

Hyvää ystävänpäivää kaikille! (: <3


: DLauantai 13.02.2010 17:16

Oinas
Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.
Härkä
Vetää pullotolkulla mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät lupsamaan ja härkä saa jopa pari sanaa suustaan. Ensin härkä väsyy, sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan lämpöiseltä vessan lattialta.
Kaksonen
Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä paljon ja rasittavasti kuin selvänä.Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä.
Rapu
Rapu ryyppää kalsarikännit kotona, toisinaan lähtee baariin, mutta siellä yleensä muistaa olla siivosti. Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä puhuttavaa viikkoa pidempään. Ravut ovat taipuvaisia tissutteluun.
Leijona
Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata baarimikkoja, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan. Kunhan vain kaikki huomaavat!
Neitsyt
Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.
Vaaka
Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa alushousuja etsien.
Skorpioni
Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään kilpailija.
Jousimies
Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa sotketaan joukkoon,alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi. Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, Jos on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten Hän havahtuu, että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira kainalossa.
Kauris
Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä.
Vesimies
Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi. Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.
Kalat
Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.

[Ei aihetta]Perjantai 01.01.2010 17:10

Nii Hyvää uuttavuotta 2010 ! Kaikille :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.12.2009 23:33

Huomenna pitäs lähtee kuusamoon,viettään joulua ! (:

Hyvää joulua kaikille! <33

Vastailkaa !Torstai 01.10.2009 20:38

1. (2 Points) Nimeni:
2. (6 Points) Sukunimeni:
3. (2 Points) Olenko ihastunu:
4. (3 Points) Missä tapasin hänet:
5. (4 Points) Arvaus toisesta nimestäni:
6. (2 Points) Mitä teen aamusin:
7. (3 Points) Mitä pelkään:
8. (2 Points) Poltanko:
9. (1 Points) Juonko paljon:
10. (1 Point) Onko minulla sisaruksia:
11. (2 Points) Montako:
12. (1 Point) Kuinka monta lävistystä minulla on:
13. (3 Points) Millaista on mielimusiikkini:
14. (1 Points) Mikä on suosikkibändini:


Liitä tämä vastaamisesi jälkeen omaan päiväkirjaasi.

25-33 = paras ystävä
20-25 = hyvä ystävä
15-20 = ystävä
10-15 = kaveri
00-10 = tuttu

Kouluun !Maanantai 10.08.2009 19:20

Huomenna kouluun. Ääh,jaksaa herätä :D
« Uudemmat -