IRC-Galleria

Riik-kka

Riik-kka

misses Michael <3

Moi.Sunnuntai 20.04.2008 03:02

Okei oon taas kännis himas (yksin) mutta osaan silti ajatella. Eli päätin just et en aio muuttua blondiks. Laskin et kesään mennes oon ollu 5 vuotta mustahiuksinen (ellei sitä about 2kk punatukkasena lasketa) enkä enää jaksa muuttaa hiusten väriä blondiks. Jos oisin ollu fiksu (and surprise surprise I wasn't) nii oisin värjänny blondiks jo sillo ku leikkasin mun rastarykelmän pois ku sitä tukkaa oli tosi vähä sillo. Nyt tää on jo kasvanu nii paljo ja täs on miljoona kerrosta mustaa väriä päällekäi, nii en jaksa alkaa blondaa ja ottaa värinpoistoo etc etc mul ei ois hiuksii pääs sen jälkee ?!? Ja mä ajattelin et jos oisin värjänny blondiks nii oisin kuitenki muuttunu semmoseks ällö hmpissisteiniks enkä ois antanu sitä IKINÄ itelleni anteeks. Eli summasummaarium Riikka on mustahiuksinen vielä ainakin jonku aikaa. Iha vitu sama mitä taas kukaan ajattelee tästä mutta oon ainaki selvittäny asian itelleni ja se riittää. (Mut silti jos toisitte mulle lampun hengen nii yks ITSEKÄS toive ois voinu olla, että haluun Debbie Harry tukan).

Ja vittu haluun pois täältä paskalandiasta (read : JUVA), tääl ei tapahdu MITÄÄN !!! Ammun itteni mul on niin vitun tylsää millo viimeeks oon ollu ees kunnon kännis öö viimeeks Millalla ja siitä on miljoonasti liian kauan !!!! Oh jesus tääl ei tapahdu niiku vittu mitää ja jee onneks kuitenkin pääsee kohta tuulettumaa Helsinkii oikee urakal. Eka Mennille ja si heti viikon päästä uudesta Stadii ja Tallinnaan. Ja siel ryyppäystä perheen kans eli absolutisti faijan, "tuskin-kestän-alkoholia" mutsin, alaikäsen fruideveljen, serkun, tädin ja mummon kaa ! Jeeeee lol repesin itekii .DDDDDDDDD

Ja ah sainko taas orgasmin ku kuuntelin Jimin All Along The Watchtowerin ! En oo kuullu Dylanin alkuperästä versioo, mutta sen voin sanoa, että Jimi on niin mahtava ja jo pelkässä introssa mun selkää pitkin menee kylmän väreet. Niin mahtava kappale ei jesus sentään !!!! Oh Jimi is the number one !!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.