IRC-Galleria

Riik-kka

Riik-kka

misses Michael <3

Moi.Keskiviikko 18.06.2008 00:30

Holy fucking shit !
Perjantai : Eli eka lähettii Staffanin kanssa Mikkelistä junalla kohti Seinäjokee, mihikää junaa ei ollu paikkoja ja oli neljä vaihtoo. Jesh. No sit päästii Seinäjoelle jollai tapaa ja eka ilta meni niiin hätäsee. En ollu ees hyvässä humalassa, mikä näkykin sitte yöllä, koska oli niin kylmä. Perjantaina olin kattomassa Hardcore Superstar :ia ja rakastuin siihen !!! Sit katoin jonku minuutin Dinosaurus Jr :ää. Ja sit melkee koko keikka Linkin Parkkia ja voin sanoo, ettei musta todellakaan tullu fania.
Lauantai : Ei ollu darraa eikä mitää. Ekana kauppaa ja sit dokaamaa ja kattoo Negativeä ja ööö Gary ei vaan sovi siihen bändiin. Danko Jones oli ihan sika hyvä !! The Do oli iha samanlaista ku Yeah Yeah Yeahs. Ja The Sounds oli iha ok ja Serj Tankian. Apulanta oli kuulemma ollu iha paska, onneks en menny kattoo sitä ! Mut vittu kun olin humalassa !
Sunnuntai : Oli darra ja kävin suihkus. Sit taas dokausta ja Popeda, joka oli ihan perkeleen hyvä ! Pate oli niin sekasi ! Ja sit kävin kattoo Paramoree ja Billy Talenttia, ei oikee iskeny. MUTTA SITTEN KUULKAA HYVÄT IHMISET MIEHENI SOITTI SIELLÄ !! Saatana vittu Dave ja Taylor mitä helvettiä !!! Soittivat jotai yli kaks tuntii mä olin niin kikseis ja itkin ja nauroin Daven läpällä ja ääää haluun niin takasi !!! Taylorki laulo ! Ja sit siellä oli myös niiden ex-kitaristikii eli yhessä vaiheessa lavalla oli kolme kitaristia. Äää All My Life<333 )''''''''''x Ikävä<333. Ne lupas kyllä tulla uudestaan<3.
Maanatai : Kaikista hirvein päivä ! Junamatka oli ekaks kamala ja meinasin pyörtyy siel. Mut sit ku sai ruokaa Stadissa ja vähä piristi, nii alko olee kivempaa. Ja Jovit soitti Rollareitakii ja Duffyn Mercyn ! Mutta keikka oli kiva, vähän laimee FF :n jälkee mut pitäähän Jovit kerran elämässä livenä nähhä. Ja olipa muuten aika perkeleen paljon jengiä !!!
Ja ruokana joka päivänä oli tonnikalaa ja ananasta ja niillä mentiin ! Ens vuonna todellakin uusiks, ellei liput maksa montaa sataa !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.