IRC-Galleria

Riik-kka

Riik-kka

misses Michael <3

Moi.Perjantai 06.03.2009 16:05

Okei nyt on pakko avautua.

VITTU. TÄTÄ mä olen odottanut yli 11 vuotta. TÄMÄN takia musta on tullut mikä musta on tullut. TÄMÄN miehen takia olen kuluttanut rahaa, vuorannut seinäni hänen kuvillaan, kuluttanut levyt puhki yli 11 vuoden ajan, katsonut musiikkivideot läpi ja saanut ihania ystäviä. TÄMÄN miehen logo tulee ikuisesti olemaan niskassani. TÄMÄN miehen takia olen itkenyt pienen elämäni aikana enemmän kuin kenenkään muun takia. TÄMÄN miehen ansioista koin valaistuksen musiikillisesti, joka vaikutti myös koko elämääni merkittävästi. TÄTÄ miestä olen verisesti puollustanut hänen alamäissään. TÄMÄN miehen ansiosta olen tutustunut moneen muuhun bändiin, joita en muuten varmaankaan olisi kuunnellut. TÄMÄN miehen tekemisistä olen ollut elämäni aikana enemmän kiinnostuneempi kuin kenenkään muiden. TÄMÄN miehen kanssa halusin naimisiin. TÄSTÄ miehestä olen nähnyt unia jo 11 vuoden ajan. TÄMÄ mies on vaikuttanut elämääni enemmän kuin kukaan muu. TÄMÄ on se mies.

Mä en pysty sanoin kuvailemaan tuntemuksiani, vaikka osaankin ilmaista itseäni hyvin. Mä en usko tätä. Mä en vittu usko tätä. Ei vittu. TÄTÄ me ollaan vittu odotettu ja odotettu ja nyt se on viimeinkin tapahtunut.

Mun yksi unelmista on käymässä toteen. Raha ei todellakaan ole esteenä, myyn vaikka itseäni kadulla, jos se siitä on kiinni. En uskalla edes ajatella sitä tilannetta, jos ei saada lippua, mutta kauhunsekaisilla tunteilla ajattelen myös sitä, jos saadaan liput ! Mä varmasti kuolen. Mutta sitten mä en myöskään uskalla kuvitella sitä tilannetta, jos saadaan liput ja kun mennään Lontooseen ja kun ollaan areenalla. Mitä sitten !

Eieieieieieieieieiei. Mä en vieläkään usko tätä. Kohta herään kuitenkin ja tämä kaikki oli vaan unta. Vittu.

This is it. For fuck's sake, this is really it !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.