IRC-Galleria

RiiviöTiina

RiiviöTiina

Mä joka päivä töitä teen...

Ding DingKeskiviikko 02.08.2006 14:33

Ja kesän taitekohta häämöttää jo takanapäin. Työt loppui sopimuksen mukaan, ja kuninkuusravit Forssassa oli ja meni. Caritan ja äipän kanssa siellä oltiin, ja ihan sivistyneesti ja ihmisittäin, tosin tämä ihana lärvä koki pientä inflaatioita auringon vaikutuksesta :(.

Töistä tuli yllättävä tarjous. Pomo toisensa jälkeen kävi jututtamassa ja sanoivat olevansa tyytyväisiä minun edistymiseeni ja työpanokseen (?) ja tarjosivat sitten sopimusta niin pitkäksi aikaa kuin vain voisin jäädä. Eli mielellään vuodesta etteenpäin. Siinä sitten kakostelin ja pyörittelin silmiä ja jouduin sanomaan kiitos mutta ei kiitos... Työkavereita tulee kyllä ikävä.

Ja minun bimboblondi sai töitä Riksusta. Hooh, kaikki lähtee ja elämä muuttuu. Eikö näitä lähtemisiä ja tulemisia ole piruvie ollut jo tarpeeksi parille viimevuodelle?

Koulukin alkaa parin viikon päästä ja motivaatio ei ole kovinkaan kaukana nollasta. Sitä ennen massiiviset kesäsiivot kämpässä ja kyllä ajattelin että joku kesäreissu pitäis vielä heittää! Jos ei muualle niin Tampere kutsuu ;).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.