IRC-Galleria

RiiviöTiina

RiiviöTiina

Mä joka päivä töitä teen...

HaasteMaanantai 30.01.2006 20:13

suskuli_85. Suskuli_85 heitti mulle haasteen, johon vastaan nyt.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat (muutamat) ihmiset, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."



1. Siideripullon pohjat pitää kaataa aina pois, niitä ei voi ikinä juoda!
2. Hiusten pesu ja selvittäminen on minulle äärimmäisen hankalaa hommaa, joskus saattaa mennä päivä-pari niin, että vastapestyt hiukset on vain kiskaistu pompulalle, eivätkä ole edes harjaa nähneet :).
3. Olen äärimmäisen tarkka omista nameista, pizzasta, lempujugurtistani sun muista. Saatan koko koulupäivän suunnitella, että kotiintullessa tyhjennän sen karkkipussin loppuun, ja jos joku on tehnyt sen ennen minua, menee koko päivä pilalle!
4. En ikinä käytä vilkkua kääntyessäni Teollisuustieltä kotiin.
5. Hmm, vaikeaa... Viikonloppuisin pilettämään lähtiessä myös alusvaatteet pitää olla erikoisemman sorttisia ja astetta pornompia, siitä tulee mulle oikea bilefiilis. Sillähän siis ei ole mitään käytännön merkitystä, onko mulla tavalliset vai hotpants-alkkarit jalassa...

Haaste lähtee dumblonde:lle ja [terhie]:lle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.