IRC-Galleria

Rikoo-Riina

Rikoo-Riina

sissos syyhelmä!

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Joo-o, elämä on yksinkertasta ja näin ollen sen vuodattaminen yleiseen jakeluun erittäin simppeliä. Kun ei katsokaas oo niin hirveesti kertomista :) Laif hiör in Vaasa is gouin kvait vell, ai got a rous tudei änd aim veri häpi :):):):):):) Ja töissäki ehkä rupeen pikkuhiljaa ymmärtään mikä mun merkitys siellä on. Ja sehän on asioiden hankaloittaminen muiden työntekijöitten osalta kyselemällä tyhmiä. Ja pitämällä laittomia ruokataukoja (arrest me!).

Asunnon ettiminenki voi näin pienestä kaupungista olla aika turhauttavaa, mutta senkin asian voi tehdä itselleen helpoksi. Pitää vaan ottaa lunkisti ja antaa toisen tehä päätökset ja sitte vittuilla että miks me asutaan tällasessa kämpässä keskellä korpee. Ja nyt naapurit nusuuttaa ku lattialaudat nitisee :D Päivän kohokohta.. Ei vaineskaa, höpöjä puhun. Siis kämpän suhteen, tuohon natinaan menneepi hermot. Mutta on siinä jätkä aikamoinen pupu ku tahti on tollanen..

Ehkäpä tää elämä tästä vaikeutuu ni on jotain mielenkiintosempaa kertomista. En ees oo telonu itteeni virallisena chop of your finger -päivänä. Mutta tunsin itteni erittäin tyhmäks Trivial Pursuitissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.