IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

wanhaPerjantai 01.02.2013 23:12

Lupasin itselleni että katoan täältä heti kun ylitän galtsun keski-iän. Valitettavasti muut eivät taida tehdä samoin, koska keski-ikä senkun kasvaa x) tiedoksi siis kaikille eksille, muille stalkkereille ja yleisesti kiinnostuneille (joita ei pitäisi olla kovin monta): en näytä nykyään samalta kuin kuvissa, koska kuvat ovat vanhoja. Täten minua on turha stalkkeroida ja voitte painua katsomaan lihatiskiltä nuorempia ja minä voin odottaa sopivaa tilaisuutta kadota täältä kaikkine kuvineni. Mwahahaa.

Täällä taas.Maanantai 03.10.2011 02:05

Tyyliin toista kertaa tänä vuonna x) Ei ole elämä ihan hirveästi muuttunut, paitsi että lähdin kuin lähdinkin seikkailemaan ^^ oikein Vaasaan asti :P noin viideksi vuodeksi. Ja vähän vähemmän ehkä masentaa kuin viime vuosina, toivottavasti. Minkäköhän takia mä edes kirjoitan tänne, lukeeko näitä kukaan? Noh, tullut aloitettua uusi harrastus jossa kovat treenit kolmesti viikossa. Joko kuolen tai kunto kohoaa. Kiinteytyäkin voisi vähän. Yliopisto ei ole sen jännempää koulunkäyntiä kuin mikään muukaan, paitsi ettei täällä kukaan enää patista tekemään asioita, mikä on vähän huono juttu meille laiskoille ja aikaansaamattomille xP toisaalta tunteja on tosi vähän ja niistäkin onneksi puolet hiljaa istumista ja tätien tai setien kuuntelemista ja puolet sit oikeaa tekemistä... Riippuu päivästä kummasta tykkään enemmän. Ei saa ilmaista ruokaa enää :< mut maksullinen ruoka onkin sitä paremman makuista (ei enää kumiperunoita!). Ja tänään rikoin äitini vanhan pyörän (~20 vuotta vanhan) ah niin ihanaan Vaasan katukivetykseen x) kumi puhki ja pyörä lyttyyn. Sit pitää ostaa kengät ja kävellä kouluun. Möks. Mutjoo, elossa olen vielä. Vois olla mielenterveydelle parempi laittautua pois koko irc-galleriasta, liikaa huonoja muistoja jotka yhtäkkiä käy päälle, mut katotaan nyt. Ja jos tätä joku lukee niin olisin onnellinen jonkinlaisesta merkistä niin tiedän x3

27 :DTiistai 25.01.2011 02:51

[/] En juo kahvia
[ ] Meikkaan lähes joka päivä
[x] Pidän hameita
[x] Tykkään lauluista, joissa kerrotaan rakkaudesta
[/] Kuuntelen poppia
[ ] Kuuntelen klassista
[ ] Olen seurustellut vakavasti yli kolme kertaa
[x] Hihitän
[x] Pidän kasvoistani
[x] En koske mielelläni likaisiin asioihin
[/] Hiukset ovat ikuinen ongelma
[/] Inhoan sadetta
[x] Minua harmittaa, jos sotken vaatteeni
[x] Kiljahdan, jos säikähdän kunnolla
[x] Pojat on kivoja
[x] Tiedän, että ainakin viisi kundia on ollut kiinnostunut minusta
[ ] Matkustan kaikki kilometriä pidemmät matkat autolla
[ ] Ihastun helposti
[ ] Mutta ihastukset menevät myös helposti ohi
[ ] Pidän kilteistä pojista enemmän kuin koviksista
[ ] Pelkään pimeää
[x] Pelkään korkeita paikkoja
[x] Pelkään hämähäkkejä
[/] Kalja on kamalan makuista
[ ] En röyhtäile julkisesti
[ ] Rakastan shoppailua
[ ] Ja minulla on varaa kunnon tuhlaukseen
[ ] Vaaleanpunainenkin on ihan kiva
[ ] En osaa puolustautua, jos kimppuuni hyökkäisi mies
[x] Pysyn hyvin pystyssä korkkareilla, joissa on 15 cm korko
[/] Syön terveellisesti
[x] Minulla on (riitävän) monta läheistä tyttökaveria.
[x] Tykkään käyttää koruja

Olen...
[x] vetänyt toista naista tukasta tai raapinut
[x] Korjannut sukkahousuja kynsilakalla
[x] Kurkkinut kaverin kylpyhuoneen kaappiin
[x] Nyppinyt kulmakarvat
[x] Keikistellyt peilin edessä
[x] Puhunut puhelimessa tunnin jos toisenkin putkeen ystävän kanssa
[x] Vetänyt naamaan ison levyn suklaata kerralla
[x] Siivonnut hulluna kun joku kertoo tulevansa kylään lyhyellä varotusajalla
[ ] Pissannut julkiselle paikalle maistissa
[ ] Silittänyt alushousuja
[x] Kuunnellut korvat höröllä Dr.Philin viisauksia
[ ] Haaveillut rikkaasta miehestä
[x] Kutonut kangaspuilla
[ ] Käynyt manikyyrissä

0-10 = sä oot kuule tosimies!
11-20 = oot yhtä naisellinen ku Marilyn Manson
21-28 = miesmäisiä piirteitä on havaittavissa mutta silloin tällöin sisäinen naisesi pyrkii esiin
29-36 = normi nainen
37-43 = aika diiva
44-49 = oot naiseuden multihuipentuma.. naisellisempaa saa hakea

aiheMaanantai 10.01.2011 01:13

En jaksa edes masistella tänne enää. Toisille tulee yöinspis ja toisille yömasis. Olispa ne edes yhtäaikaa niin tästä olis jotain hyötyä. Mutta ei. Yrittää kuunnella musiikkia ja päätyä nukkumaan ennen huomisaamua ja koulua. Tekis mieli lopettaa kesken, vaik pitäis valmistua keväällä. En jaksa. Mut jos pitäisin vuoden vapaata tekemättä mitään, niin tuloksena olis varmaan pahimman luokan mitään aikaansaamaton pummi, eikä levännyt ja opinhaluinen yksilö. Olen kadottanut lukujärjestyksen ja huomenna käydään läpi tehtävä jota en ole edes aloittanut. Ja kämppä näyttää joltain saatanan kaatopaikalta. Olis tosi kätevää mennä nukkumaan, ja kun heräisi niin kaikki fyysiset ja psyykkiset ongelmat olisi ratkaistu. Kun en vaan osaa aloittaa mistään. Ja ollut joku vitun flunssakin joulusta saakka. Ja kaikki kivat ihmiset on ainakin 50km:n päässä. Tulen hulluksi. Haluisin elää omavaraisena jossain kuusessa muutaman ihanan ihmisen kanssa. Saattaahan tää mömmöily johtua siitäkin ettei missään ole metsiä. Helvetin peltohelvetti. Ja kissattomuudesta. Ja en tiedä mistä. Ei ole ketään jota halata. Tai siis nyt. Tiistaina on <3 Ja kun heräsin tänään joskus 14.30 niin en varmaan saa nyt edes unta, ja sit zombeilen koulussa ja kaikki menee ohi. Miten elämä voi jo nyt olla tällasta oravanpyörää? Ja pitäis miettiä jotain vitun jatko-opiskelua, eikä mua jaksa kiinnostaa. Mut en tiedä riittäiskö mulla rohkeus johonki seikkailuun. Toiset vaan ottaa ja lähtee johonki maailmalle puoleksi vuodeksi, mut mä kuitenkin vaan möksöttäisin siellä ja haluisin kotiin. Mut jos nyt selviäisin vaik huomisen yli niin katotaan sit mitä tapahtuu.

O___o'Maanantai 05.07.2010 02:57

Japanin prinsessa kävi tänään Turun keskiaikamarkkinoilla. Vähän jännää. En edes tiennyt että niillä on semmoinenkin :')
Tulipa taas keskiaikailtua kylliksi vähäksi aikaa ja nähtyä olentoja ja olentojen olentoja ja tutun näköisiä tyyppejä joiden nimiä en muista tai tiedä x) ja muutamia uusiakin tuttavuuksiakin tuli tehtyä. Mikä on aika hyvin tämmöseltä mömmiäiseltä, joka hankkii uusia ihmisiä ehkä kahden hengen vuosivauhtia. Että jee ^^ ja sain uusia leluja; kumihimo-pyörylälaudan jolla tehdään erilaisia nyörejä ja lehmänsarvisen nutturapiikin (ja sitruunahunajaa omnomnom, vaik se ei ehkä olekaan lelu ^^'). Hii, oli kivaa! Nyt ehkä jaksaa taas kesälomailla/-työskennellä vähän aikaa täällä suuressa yksinäisyydessään.
http://www.youtube.com/watch?v=T_Vfxuk8x_A&feature=related

Tykkää <33 tulee mieleen yläasteen Irkkuprojekti ja Gavin ja sen isosisko ja whatever siinä oli mukana x') hupaisia muistoja.

:3Perjantai 04.06.2010 01:11

Tahtoo nenäkorun.

JooLauantai 29.05.2010 01:57

Ajattelin sit viettää 2/3 kesästä koulussa kangaspuiden ääressä. Sain kebupaikasta potkut vaikkei ollut vielä edes työsopimusta xP paska paikka, älkää menkö sinne, halusivat vaan ilmaista työvoimaa... Joten ei ole "oikeita" töitä. Ja tänään taas istuin koulussa 4h ylimääräistä näpertämässä solmuja mattokokeilupaloihin ja tekemässä niistä portfoliota jonka olis pitänyt olla valmis vissiin joskus helmi-maaliskuussa x') ja maanantaiksi pitää piirtää sidoksia ja taitella paperista tilanjakaja. Ja ens viikolla vietän kaksi päivää rahattomana Tallinnassa xDD päätä särkee. Maailma on niin täynnä turhia asioita.

:')Maanantai 22.03.2010 21:12

Pah jotain täysjyvänuudeleita. Ihan turha keksintö kun maistuvat liian terveelliselle :P

...Tiistai 16.03.2010 20:52

Ja tekis mieli lähteä vitutuslenkille, mut kun on toisesta jalasta polvi rikki ja toisesta nilkka, ja kun on muutenkin kuumetta niin saisin varmaan tulla konttaamalla takasin kotiin.
« Uudemmat -