IRC-Galleria

Rindou

Rindou

se olikin isäni

Kun palvelu pelaaMaanantai 22.02.2010 02:15

Piti siis päästä jotenkin Oulusta pois joten kivasti katsoin netistä että joo lähtee tollanen 17:45 ja vaihto Seinäjoella tämä otetaan. Raahaudumme täpötäydelle asemalle ja saan lipun jossa ilmoitetaan vain voimassaoloaika ja Oulu - Kauhava ja se täti selostaa jotakin että se kuitenkin käy siinä vaihtojunassa. Kysyn junassa kuitenkin vielä konduktööriltä että pysähtyykö Kauhavalla ja vastaus on että ei pysähdy, jatko Seinäjoelta.

Iloisesti istun johonkin Kokkolaan asti kunnes pari ukkomiestä tulee paikkalippuineen vaatimaan paikkojansa siitä missä istuin ja siirryn siitä sitten. Vaunussa ja koko junassa on niin saakelin täyttä että päädyin seisomaan sellaasessa käytävässä missä ne ulko-ovet on JEE. Siinä sitten lagailen kun juna välillä hiljentää vauhtia ja taas nopeutuu ja jossain vaiheessa pysähtyi. Kiltisti seisoin ja randomisti katsoin pimeyteen että jaa taas saman näköönen asema kuin
MITÄ VITTUA SE ON KAUHAVAN ASEMA MITÄ MIKSI
PANIIKILLA KAMPPEET KOURAAN JA RÄMPPÄÄN SITÄ TAAJAMAJUNAN ITSE AUKAISTAVAA OVEA JONKA EDESSÄ OLI KIVA LUMIKASA BTW MUTTA SE KAKKA EI AUKEA JA RUPEAN LUKEMAAN OHJEITA JA JUNA LÄHTEE LIIKKEELLE.... Voi herrasmiesten perseet. Siitä sitten vaan Seinäjoelle.

Pääsen ihme kyllä siellä ulos ja yllätys yllätys - jatkojuna myöhässä. Myöhemmin tulee vielä pari ilmoitusta kun se myöhästyy LISÄÄ. Kauhavalla taisin lopulta olla joskus 23 jotakin.

Kiitos tästä VR.

Isompi kiitos iskälle joka syytti tästä kaikesta vielä MINUA. Mua ei voi kuulemma päästää mihinkään kun en osaa junia valita.

ai
jaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.