IRC-Galleria

Risme`

Risme`

i just wanna live!

Back in FinlandTorstai 28.05.2009 17:08

Oh shit.
Nojaa joo. Takaisin tulin ma-ti yönä ja kotona olin siinä viiden aikaan. Parin tunnin yö unilla seuraavana päivänä työssäoppimaan ja ekaa näyttöpäivää suorittamaan.
Suomen kieli ahdisti jo lontoon kentällä, saati sitten suomen terminaalissa. En osannut puhua passin tarkastajallekaan suomea :D Jäi levy vähän päälle. Niin, ja tällä hetkellä on vaikea kirjoittaa ÄÄÄÄ kirjainta, en muista että sitä onkaan..
Eli siis, koin varmaan suuremman kulttuurishokin palatessani tänne suomeen .. ? "/ Ja kyllä, ei mua edelleenkään nää kuviot täällä lämmitä. Samat nurkat ja ympyrät ja ihmiset pyöri heti ensimmäisenä päivänä.
En kyllä tajua, mutta englannissa oli ihanaa, ei sama ihminen tullut kahta kertaa vastaan!!! Mikä mahtava tunne. Jotenkin vaan tuntuu että täällä vaan tukehtuu ja kuristuu kaikkiin ja kaikkeen. Tääl ei oo ku naama norsun vitulla olevia valittavia ihmisia, joilla ei juuri mukavaa asiaa ikina ole.
Tosi harmi. Vaik onhan täällä ihmisiä joita todlla ikävöin, ja tietty meidän Mosku. Ja kesä on aivan ihanalla alulla, oli paras aika kyl olla reissussa, ei tarvinnu tuskissaan odotella kesän alkua! ;)
Reissu siis oli korvaamaton, aivan mahtava. En vaihtaisi pois. Oon onnellinen että lahdin. Ens vuonna uusiks ;D !
Tervetuloa suomen KESÄ <3 !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.