IRC-Galleria

Risukki

Risukki

Hiljainen hissukka kun ekan kerran tapaa, täysin hullu kun uudelleen kohdataan 😎👊

Shin - Mun elämä/laiffiKeskiviikko 28.04.2010 16:56

Aha, Yeah. Nyt on taas laiffi kunnos. Ei mitää hätää, ehkä tää ei oo pelkkää tuuria, mut huomasin et must luullaa liian suuria, tunnen yhtä paljon muijia ku michael jackson osas moon walkkia, on monia ketä voisin nuijia vai kannattaako edes funtsia, kuljen pitkin katuja ja taskussa ei oo massii, pieni vinkki älä ota mun kanssa matsii, tai sua kenties etitään ympäri kujii...

Kaikki ketkä dissaa ei kyl tiedä yhtää mitä missaa, ei kenenkää tarvii itkee sillä vaikka mut hakattais olisin aina vaan yhtä sitkee, kuolisin tuttujeni takii elämä ei aina oo yhtä chillii, mut hey, elämä on mitä on ja niiku 2pac sano: Life Goes On

Nykyään kaikki haastaa riitaa vaikka tyypeistä ei oo mihinkää, älkää jaksako spiidaa teitä pitäis kyl turpaa mättää, tunnetteko te ees meitä, meillä ei vaan oo mitää hätää, en tunnusta yhtään mihin oon menny tägää te ette vaan pärjää, ite oon tuhonnu kaiken mitä oon luonu, rahoistani suurimmanosan oon juonu, mut hey, so what elämä on mitä on. Ja nyt oon tässä jamassa ja sittaan vaa yksin himassa, mutta näinhän se loppujen lopuksi menee.

Kaikki ketkä dissaa ei kyl tiedä yhtää mitä missaa, ei kenenkää tarvii itkee sillä vaikka mut hakattais olisin aina vaan yhtä sitkee, kuolisin tuttujeni takii elämä ei aina oo yhtä chillii, tästä selviytyminen vaatii skillii, mut hey, elämä on mitä on ja niiku 2pac sano: Life Goes On.

Vaikka välillä vituttaa nii ei teidän kannata angstata, teidän kannattais tulla vaa sinuiks ittenne kanssa, muuten on meinaa ranteet paskana, ota mallia meistä ja jos meinaat meidät hakata, niin olis parasta juosta, et sä oo mikään true hustla, oot pelkkä wannabe gangsta ketä ei koskaan kosta, mun vinkkini on että laiffi osta.

Sillä Kaikki ketkä dissaa ei kyl tiedä yhtää mitä missaa, ei kenenkää tarvii itkee sillä vaikka mut hakattais olisin aina vaan yhtä sitkee, kuolisin tuttujeni takii elämä ei aina oo yhtä chillii, tästä selviytyminen vaatii skillii, mut hey, elämä on mitä on ja niiku 2pac sano: Life Goes On.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.