IRC-Galleria

RobotUnicorn

RobotUnicorn

Some like it hot and some sweat when the heat is on. Some feel the heat and decide that they cant go on.
alan jo kovasti tuntemaan oloni kotoisaksi täällä pohjoisessa. hyviä kokemuksia ja muistoja kyllä riittää, sekä paljon uusia asioita on nähty ja uusia kokemuksia hankittu. tylsää ei ole ollut sillä jo kolmessa viikossa työtunteja on kerttynyt 130 eli vähän vajaat 5 opintopistettä. ens viikonloppuna luvassa olisikin sekä perjantaina että lauantaina iltavuorot baarissa mikä puolestaan tarkoittaa sitä, ettei vapaapäivien tuloa voi estää ;)
eilen pääsin jopa tuomaroimaan Kuusamon koskenlaskun SM-kisoja. olihan minulla oma ahkera assistentti mukana ja päivä meni nopsaan. jäi jopa aikaa hempeilylle ja voisiko olla mitään sen siirappisempaa kuin seisoa kosken juurella sijaitsevalla sillalla toisen syleilyssä :)

on minulla kyllä ihana mies. juhannus meni kokonaan haapavedellä herrasen kotikulmilla. kaikki kiireet unohtui ja lepoa tuli enemmän kuin tarpeeksi. syötiin, saunottiin, syötiin, makoiltiin ja taas kerran syötiin. kuunneltiin jopa kuinka lapset kovaäänisesti ilmoittelivat että sedällä on uusi tyttöystävä käymässä ja kovasti hinkuivat minua katsomaan. ujoina sitten kurkkivat ovelta ja valittelivat kuinka pelottaakaan nähdä aivan uusi kasvo sedän huoneessa :D

jälleen kerran loistava viikonloppu takana. perjantainakin oli mukava päivä töissä kun miehekkeeni tuli lounastauolla minua moikkaamaan ja vei jopa ulos syömään. ja herrasmies kun kerta hän on niin tarjoutui maksamaan koko lystin :) voisin kirjottaa vaikka ummet ja lammet siitä, miten ihana tämä minun uljas prinssi onkaan, mutta veikkaan että jo nyt suurin osa tätä lukevista yökkäilee sokeria kun on niin imelää tekstiä :D mutta kyllä sitä pikkuhiljaa alkaa tuntemaan itsensä prinsessaksi kun saa näin hyvää kohtelua, esim. hierontaakin on luvassa ilman, että sitä tarvitsee edes pyytää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.