IRC-Galleria

Roihikan_nuta

Roihikan_nuta

Ode Onnnonnnnonnonnlinessa

Koulupäivystys - siis mikä?Perjantai 05.09.2008 22:29

Joo, nyt se on siis alkanut. Koulupäivystys. On muuten aika kuivahko nimi sille, et me nuoriso- ohjaajat ollaan Poriksen koululla hengaamassa torstaisin 10.45 - 12.15, turistaan mukavia kaikkien kanssa, tehdään itteemme tutuiks teille ja siinä samalla katsastetaan koulun meininkiä ja vaihdetaan kuulumisia teiän opettajien kans. Koulupäivystyksestä tulee ainakin allekirjoittaneelle mieleen se, että me ollaan siellä jotain välkkä kyttiä tai muita, jotka kattelee että te ette tee pahojanne siellä. Tai jos joku heitetään ulos luokasta, että me ollaan sijaisopettajia niille. Sehän ei kuitenkaan ei (ainakaan koko) totuutta kerro, vaan me oikeesti ollaan siellä ihan hyvät mielessä, ei mitenkään kyttäämässä kenenkään kävelynryhtiä tai sitä kuinka paljon joku kiroilee siellä.
Mutta mutta; mikä olis sitten parempi nimi tälle meidän uudelle proggigselle? Mulle ei ainakaan tuu mitään mieleen. Kouluhengauskin kuulostaa ehkä hieman...miten sen nyt sanois; liian vähän työnteolta;)

Ei sulla sattuis oleen omasta mielestäs hyvää nimiehdotusta? Laita se kommenttin johonkin kuvaan, tai privaviestinä meille...Parhaat palkitaan varmasti!

Sitten asiaan numero 2. Ku me eilen kyseltiin siellä KOULUPÄIVYSTYKSESSÄ niitä teiän nickkejä tänne, ei tosiaankaa sen takii,et voitas tutkailla teiän profiileja ja muuta tääl, vaan ihan sen takii et pystytään vähän edes yhdistään nimiä, nickkejä ja naamoja toisiinsa. Me ruvetaan pyörimään nyt täällä galtsussakin enemmän, joten rohkeasti vaan juttusille täällä(kin). Sellainen säännöllinen aika tulee, että nuoriso- ohjaaja on galtsussa päivittäin, mutta kellon aikaa ei ole vielä lyöty lukkoon...

Ja vielä kysymys, jolla me voidaan tulla vielä paremmiksi nuoriso- ohjuksiksi..;)

Mihin aikaan te pyöritte täällä? Mikä on se aika, jolloin te ootte eniten tääl?

-ok- eli Otto

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.