IRC-Galleria

Rolin

Rolin

Blogini: http://naisen-maailma.blogspot.com/ ja http://naisten-ihmemaa.blogspot.com/

Perjantai 2.12Sunnuntai 04.12.2005 11:16

oli vissii jotkut pikkupikkujoulut tai jotai..
Mun piti viettää kilttinä tyttönä flunssa päivää että oon varmasti maanantaina terve ku lähetää laevalle..
No lähettii koulun jälkeen milla S:n kaa top 10 ja ostettii vuoden söpöimmät piikkarit<3
Kirosin mutsii ku se oli laittanu mun tilille vaan 49.97€ Kirosin ku se ei osaa ikinä laittaa sinne tilille oikeaa summaa.. no maksoin 9 euroo kortilla ja loput maksoin käteisenä.. ja just ku lähettiin kaupasta ulos mutsi soittaa ja ilmoittaa että se 49.97 olikin veronpalutusta..

Wihii..ja mutsi laitto toiset 50€ mun tilille.. ja eiku shoppailee uudestaan.. ostin farkut-<iha ookoo hinta-laatu suhde.. ja aika mukavat jalassa.. 2 toppii indian bazaarista ja sit lopuks alennuin vielä hennesille ostamaan mustat paksut sukkikset..

Kotona kokeillessani uusia vaatteita mutsi sai sydärin ja ihmetteli mitä talvivaatteita mä muka ostin.. piikkaeistani se ei pitäny olleskaan.. topit olisin kuulemma voinu jättää talveen ja farkut oli kuulemma iha ok.. tanjanki mielesta korot oli kengissa liian ohuet ja topit on liian kylmät.. bla bla bla

no porukat lähti sit mökille ja otti koirat mukaan.. no enhä mä voinu olla kutsumatta paria kaveria meille.. milla V ja jesse tuli nyt heti alukis ja alettii juoma siinä rauhallista vauhtia.. mä olin sen siksin ja lonkeron jälkee nii vauhti päällä et vaikee pysyy perässä... niko ja sen joku kaveri tais tulla käymää.. ja en mä oikee muista.. kai mulla oli hauskaa..

Aamulla oli ainaski nii hirvee olo et olin tainnu juhlia koko vuoden edestä.. kurkku oli nii kipee et olin vissii huutanu ja flussakaan ei tainnu parantuu.. vesi! VESI! hyvä että en tyhjentäny koko hanaa tyhjäks ;)

veikaan että hauskaa oli.. toivottavasti muillaki ku mulla :)
ja olennöyrästi pahoillani siitä missä kunnossa olin! toivottavasti olette itsekin unohtanut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.