IRC-Galleria

Romanticide

Romanticide

Kripa Pimpanpää

WANTED AVIOMIES KAKKOKeskiviikko 22.03.2006 00:14

Hei.

Olen nuori angstinen "taiteilija"PASKA Japanista, pikkuympyräkatu vittusaatanasta ja etsin itselleni aviomiestä, jonka sukunimi on Kakko. Ajatusmaailmani on huanilainen, Japanista tietenkin ja olen hyvin seikkailunhaluinen ja suvaitsevainen, koska tiedän, että Kakkoja löytyy hyvin montaa lajia. Haluan naimisiin vain ja ainoastaan Kakon kanssa, sillä minulle ei kelpaa muu sukunimi kuin Kakko. Haluan myös, että teemme lapsia ja ne ovat kaikki pikkukakkosia.

Toivottavasti olisit muuntautumiskykyinen erilaiseen toimintaan kanssani. Omiin harrastuksiini kuuluu mm. musiikki ja lempikappaleitani ovatkin mm. Ulla no more, Letter to Jouksa, Huanlulah ja Jouksandalie. Pidän myös eläimistä, toivottavasti sinäkin. Minulla on kissa nimeltä Marko Paasikoski. Ajattelin, että hankkisimme yhdessä toisenkin kissan, jonka nimeksi annamme Tony Kakko. Myös kani ja kalat olisivat kivoja.

Jos olet kiinnostunut ja täytät nämä ominaisuudet, ota yhteyttä profiilissani näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Ulkonäöllä ei ole väliä, sillä olethan muuntautumiskykyinen. Toivottavasti saan viettää IHANIA hetkiä kanssasi!

Kripa (tuleva) Kakko

p.s.
Arkel#blogcomments Lukekaa myös tämä ja voitte ottaa myös häneen yhteyttä, valitsemme yhdessä itsellemme sopivat Kakot. Lauran ilmoituksesta löytyy lisää tätä ilmoitusta täydentäviä seikkoja, jotka pätevät myös tähän.

p.p.s.
Omistan myös huomiota herättävän nenän, mutta en kuitenkaan kuulu Hhn-liittoon.
Harrastan myös suolakeksillä viiltelemistä, olenhan niin angstinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.