IRC-Galleria

Ron^

Ron^

kuokkaan maatilaani

Mukavaa tekemistä iltojen ratoksi. Tiistai 06.11.2007 01:40

Keksin hauskan leikin/pelin jossa pitää seurata arvokuljetusautoja.

Leikkiin tarvitset ajoneuvon, mielellään auton. Suositeltavaa on että auto on katsastettu, verot ok jne. Kuskinkin suositellaan olevan selvinpäin (alle 0,5 prosentin kymmenesosaa saa mittari värähtää, lain mukaan.) Lisärekvisiitta esim. järkkäri isolla putkella on tietysti plussaa. Mikäli auto on vuokraamon tai peräti ruåtsin kilvissä voidaan kilometrin kerrota kahdella.

Leikki alkaa ettimällä hyvä kyttäyspaikka jonkun pankin lähistöltä. Kytiksessä odotetaan että pankkiin saapuu arvokuljetusauto, mielellään G4S-lafkan liikkuva kassakaappi.

Arvokuljetusautoa seurataan tarkkaan (tähän kannattaa käyttää mahdollisesti mukana olevaa järkkäriäkin) kunnes auto lähtee liikkeelle. Liikkeelle lähtevää autoa seurataan ajamalla näköyhteyden päässä mahdollisimman pitkään. Jos auto pysähtyy jonnekin, jäädään lähistölle kytikseen seuraamaan poikien tekemisiä.

Kilometrit jotka seurannassa on kertynyt kirjataan ylös, samoin myös mahdolliset poliisien yms. kyselyt. Kerran kuukaudessa kokoonnutaan teboilille poikien kanssa vertailemaan saavutettuja kilometrejä. Pelkät kilometrit ei pelissä ratkaise vaan matka kerrotaan poliisien/vartijoiden uteluiden määrällä.

Esimerkki: kuukaudessa seurantakilometrejä kertyy 400km ja poliisit kysyvät viisi kertaa seurannan syytä, kerrotaan matka viidellä (400km x 5 = 2000km).

Ja kaiken lopuksi pitänee kertoa että tämä kaikkihan on täysin laillista, en kuitenkaan ota vastuuta jos jollekin aiheutuu harmia ko. leikistä.

Ja niille jotka eivät nyt ymmärtäneet mistä on kyse, suosittelen lukemaan edes uutisotsikot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.