IRC-Galleria

Roosa-Liida

Roosa-Liida

On tottunut saamaan kaiken. Roosa=yäk
No niin kaikki äidin pikku simasuut, mehut on imailtu ja masut on pullollaan munkkeja vapun jäljiltä. Seuraavaksi voisikin kokeilla vaikka jotain aivan muuta kuin runkkaamista Madonnan tahtiinvai mitä?
Olisiko siis huono idea hakea viime vuonna jatkoilta unohtunut skede pois Calypson narikasta ja suihkia vauhdilla kohti Kielotien asfalttiviidakkoa kuin Mad Max konsanaan..
Luvassa taas peruskattaus kivoja kisoja ja parinvaihtoja jos haluaa (allekirjoittanut ei voi vaihtaa, mutta ottaa kyllä vastaan tarjottaessa), aivan se ja sama.
Niin ja onhan tarjolla taas paitoja (5€ per rätti, joten käteistä mukaan tai saat vinguttaa Visaas perseessäs!!) ja ”virallistakin virallisemmat”-jatkot sitten Heurekan rantsussa (depending on weather of course, you know). Myös paskaa musaa ja idiootteja tarjoillaan valmiiksi marinoituna ja omena suussa.
Edellisvuosien tapaan tapahtuman suojelijoina toimivat: TIKKURILAN-LENTÄVÄ-SIRKUS , Pelastuslaitos ja omat poppa-tohtorimme, Ronnie Drive-By. Ale High-Heels, Danny Lipsanen
ja oiva turvallisuuden suurvisiirimme Daddy Candy.

Ja vaikkei saisi mainita niin vittu Pelan myös jatko-geimeissä, äläkä enää sit poraa terassilla et sut unohdetaan aina, höpöhöpö sä oot niin helvetin ihqu!

5-6.9 @ Kielotie jotain...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.