IRC-Galleria

Rooster^

Rooster^

Sisar hento valkoinen =D

Ai ihanuutta....Perjantai 21.09.2007 20:40

Tänään oli sitten ensimmäinen anatomian ja fysiologian suullinen tentti. "Pienistä" jäätymisistä huolimatta arvosanaksi tuli kiitettävät tiedot ja numeroksi 5. *tuulettaa*

Tiesittekö, että ihmisen pelvis muodostuu kahdesta os coxaesta ja yhdestä os sacrumista? Tai, että os coxaen muodostavat os ilii, os ischii ja os pubis ja viisi yhteen luutunutta vertebra sacralista (S) muodostavat os sacrumin? *pätee* =P
Tomi on asiallinen pnukkari, kunnon musamaulla varusteltuna. Tomi on sellanen sulonen, ihmisrakas, sillä on korvis ja se kuuntelee rokkia.

Työelämässä Tomi on panostanut erityisesti projektien suunnitteluun. Jatkokoulutustakin Tomi on harkinnut.

Tomi on pienestä pitäen juossut sekä jalka- että koripallon perässä. Tomi on myös valmentanut 5-7 vuotiaita koripallolupauksia.

Tomi on opiskellut koko ikänsä aina ala-asteen musiikkiluokasta lähtien. Tomi on mies, joka voi edustaa Suomea missä tahansa.

Miehen sitoutumisesta alaan kertoo myös se, että Tomi on suositun tanssipaikan isäntä. Tomi on lunastanut kiintotähden paikkansa huvipaikoilla ja keikkasuosiota on riittänyt.

Tomi on muovailuvahavelho.

pitkästä aikaaKeskiviikko 15.08.2007 05:52

Pitkästä aikaa tulee tätäkin päivitettyä...eihän tosta olekkaan pitkä aika =D..Armeija on nyt takana päin ja elämä edessä (eli Turkuun muutto). Asunto on jo tiedossa, nyt vaan odotellaan että edellinen asukas palauttaa avaimet niin pääsee sinne. Viimeistään 2.9 muutto. Vähän jännittää ja saattaa vaatia totuttelua toi opiskelija elämä mutta eiköhän se siitä sitten käyntiin lähde. Onneks on tuttuja siellä ettei tarttee ihan yksin olla...=D

moMaanantai 11.09.2006 00:57

Tässä just lähtöä kassulle olen tekemässä. Eivät sitten tehneetkään musta kuskia vaan laittoivat AUK:iin kiväärilinjalle. Ei harmita ollenkaan. Pääasia että AUK:iin pääsi..nyt voi olla tyytyväisenä. Kunhan eivät enää RUK:iin asti työnnä..... Mut se on heippa seuraavaan kertaan. Dragonboy kuittaa. =D

ValapäiväSunnuntai 20.08.2006 01:13

Tänään oli sitten vala Siilinjärvellä ja meistä tehtiin jääkäreitä. Eli jos sota syttyy niin joudutaan rintamalle tykinruuaks....no..elämä on...=D ( toi iskulause on kyllä jotenkin menettänyt uskottavuutensa..pelkkää pakko pullaa nykyisin...)

lomilla vihdoinkinPerjantai 04.08.2006 23:19

Ja taas sitä ollaan viikonloppu lomilla..oli jo aikakin..ei olisi jaksanut olla enää päivääkään kiinni...tuli sitten selväksi sekin mikä musta armeijassa tehdään..valittiin sekä sotilaskuljettajaksi ja sotilaspoliisiksi mutta puolustusvoimien tarve meni kaiken muun edelle joten musta tehtiin kuski. En ole ollenkaan pettynyt. Molemmissa tapauksissa kuitenkin olisin voittanut. Eli tulen olemaan sotilaskuljettaja II/06. =D

Takaisin kasarmille.Tiistai 25.07.2006 00:53

Joo..eli tässä ajattelin kirjottaa ennenkuin lähden takasin tonne kasarmille. Loma teki kyllä hyvää..olisi voinut olla pidempikin. Seuraava loma onkin näillä näkymin ensi viikon viikonloppuna. Joten sinne asti..moi moi.

LomillaSunnuntai 23.07.2006 02:22

Tänään alko sitten ensimmäinen loma..nukuin tossa päivällä univelat pois ja huomenna sit kultsin luo..JEE!!..Maanantaina sit takasin arneijan harmaisiin..tai siis vihreisiin.

Armeija kutsuu....Maanantai 10.07.2006 11:25

Eli tänään on sitten lähtöpäivä. Vähän jännittää mutta ei niin paljon (eipä)....vaikean lähdöstä tekee sen ettei näe omaa kultaa enää niin paljon...rakastan sua kultsi!...mut joo..sittenhän se on ohi kun sen kerran o aloittanut. Koettakaahan kestää ilman mua. C'ya all.

Voi vee!!!Sunnuntai 09.07.2006 04:13

Huomenna se sit alkaa pakollinen pakkopulla eli velvollisuus valtiota kohtaan. Armeijaan on mentävä kun on pakko. Innolla odotetaan sitä millasta se tulee olemaan..(just joo)...no...kyllä ihminen sen kestää...voihan se olla ihan hauskaakin...saas nähdä...pitäkää taloa pystyssä mun poissa ollessa. =)