IRC-Galleria

Roseheart

Roseheart

ronkelipumpulienkeli
eilen oli muuten ihan jees baarireissu :)
otin (ainaki omasta mielestäni) sillee sopivasti, en liikaa... tanssittii ja oli ihan kivaa. nähtii jonkuu verran tuttujaki, muutama sellanenkin, joita ei oo ihan vähään aikaan tullu nähtyä...
illasta ei oo oikeestaan mitään mainitsemisen arvosta sanottavaa, paitsi joitain asioita, joita en nyt viiti koko maailmalle kailottaa, ihan muiden asianosaisten maineen ja kunnian säilyttämisen takia... ne tietää jotka tietää, ja ne jotka ei tiedä mutta haluaa tietää voi tulla kysyy multa ni päätän ootteko sen arvosii kerronko.
ei oikeestaan mitään järkyttävää, lähinnä outoa ja yllättävää...

sanotaan nyt vaan, et joku teki jotain, mihin min reaktio oli se että olin ihan et ei se nyt voi olla tosissaa. siis eih. no mie pistän sen kuitee kännin piikkiin. siis sen kännin, ei min.
toivottavasti se ei muista mitää.... paitsi et tiedän et paikal oli kyl joku joka kyl tulee muistuttaa sitä siitä... eih.

ja sit ku tulin aamul kotii (automatkast mie en muista juuri mitää) ni ensin meinasin kävellä takkisen autost suoraa naapurin rappusille, sit meinasin lentää naamalleni mein rappusille, sit etin oikeeta avainta varmaan vartin (hei miul on avainnipussa tasan kaks abloy-avainta, kuinka vaikeeta se niinku voi olla???) sit pääsin sisälle ja aloin ottaa kenkii pois ni lensin suoran naamalleni eteisen lattialle. sit tulin keittiöö hakee juotavaa, ja muistan pohtineeni, et menisinkö koneelle dataamaan, mut sit väsy tais voittaa (huom kello oli varmaan ainaki puol viis). riisuin, yritin ottaa housui pois ja kaaduin taas naamalleni, onneks täl kertaa oli patja pehmentämässä pudotusta :)

sit oon viel laittan takkiselle viestii... siis jotain ihameen känniviestejä, jotka muistuttaa enemmän eestikielt ku suomea... jee... eli oon siis ollu melkosen kännissä... onneks olin niin kännissä vasta siinä vaiheessa, muuten olisin varmaan tehny silloin aikasemmin jotain todella typerää ja harkitsematonta... siis eyh.

mut siis olin ihan kiltti tyttå enkä tehny mitään tyhmää, enkä satuttanu itteeni tai mitää sellasta. känni parhaimmillaan :)

oudointa täs vaan on se etten juonu oikeastaan mitään... noh, pistetään väsymyksen piikkiin toi min kaatuilu, mie ku en ikinä kompuroi, edes kännissä... ku ainaki mie oon nukahtanu heti ku olin laittan takkiselle ne viestit, ku en ollu enää lukenu sen viestii vaik mul oli äänetki puhelimes päällä ja puhelin min pään alla (tää on mein äireen huomio, se oli pelastanu min kännykän min naaman alta pari tuntia myöhemmin...)

tänään oon vaan nukkunu. mut ei mul onneks oo mitenkään huono tai krapulainen olo. ihan jees fiilis ollu muuten koko päivän nukuttanu vaan ihan sairaasti..

no juuh. seuraavan kerran oon sit vissii lähös baarii niinku joko syyskuussa tai sit vast yli vuoden pääst. yhyy. mör. minen ala. tai sit mie tarviin uusii ryyppykavereita... muuten jää tuo baarissa hyppääminen vähän vähemmälle... etengi ku toi muutto on koht... ja sit alkaaki se koulutus... ja sit töihi... jos siis saan niit töitä... (suom. en kuitee saa...) ku ei sielt oo kuulunu mitään... miurulle oli tullu jo kirje et se oli päässy... mör.

et tälläin päiväkirjamerkintä täl kertaa...

gnah.

puss o kram. <3

-ronkelipumpulienkeli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.