IRC-Galleria

Roseheart

Roseheart

ronkelipumpulienkeli

so much to do, so little time.Maanantai 27.04.2009 16:56

jjust. olen kuulemma ainoa koululla oleva henkilö jolla on toimiva tietokone, ja siksi olen suuressa vaarassa. kohta nuo ihimiset varmaan hyäkkää miun kimppuun ja ryövää min tietokoneen. noh, tuo oli erään opettajan tulkinta asiasta.

tämä tietokoneiden suuri puute johtuu siis siitä, että meidän koulu muuttaa. ja sen kyllä huomaa. ja kuulee. ja näkee. täällä ei pysty keskittymään tippaakaan mihinkään. eihän täällä kuule edes sisäistä ääntään. pitäisi kuitenkin nuo kolme esseetä vääntää... noh, aika aikaa kutakin, sain sentään suomen uusintatentin läpi, mikä on ihan ihanaa sinänsä :D

mutta iltapäivällä olisi vielä yksi enkun tentti, johon en ole lukenut (enkä aio lukea) joten saa nähdä pääsenkö siitä läpi. kävin kuitenkin varmuuden vuoksi jo ilmoittautumassa uusintaan, vaikken ole edes vielä tehnyt koko tenttiä, saati sitten reputtanut sitä.

aamupäivän tentistä olen melko varma että reputan sen. meni penkin alle, päin vattua, huonosti jne jne. ja nälkäkin on, mutta ajattelin jättää sen nälän Nevillen henkilökunnan huollettavaksi. ajattelin tänään nimittäin rykäistä menemään oikein pihvin. namm. ja sitten ehkä vielä kattiin jos jaksaa. mutta ainakin syömään.

ja huomenaamuna tenttiin, johon siihenkään en ole juuri lainkaan ehtinyt lukea, yiihaa ja yippikayee!
ja keskiviikkona mummon kanssa shoppailemaan Chinatowniin ja torstaina sitten taas suomen tentti. hyvin menee. niin, siihenkään en ole lukenut. niin että hienosti menee. Tess-esseessä edistyn sentään suurin harppauksin. koko essee nimittäin on valmis, siis pääni sisällä, mutta nyt se pitäisi saada sieltä ulos.

lain ja hallinnon essee on vielä hieman enemmänkin kuin vaiheessa, eli se yksinkertaisesti ei ole olemassa ja pohdinpa tässä vain, että missähän ihmeen vaiheessa pyöräytän kyseisestä aiheesta seitsensivuisen esseen... :O

ja kolmas esseehän on periaatteessa valmis se kaipaa vaan referenssit paikoilleen - referenssit jotka on JOSSAIN. kirjastohan ei enää ole käytössä, ja tällä hetkellä nettikin prakaa, mutta jos saan sen huomenna lähetettyä, luulen saavani sen läpi.

väsyttää vain niin juutanasti.

mutta kyllä mie pärjään. ainahan mie pärjään. mie revin nuo esseet selkänahastani ja allekirjoitan verelläni ja kyynelilläni, ja vuodatan aivoni tenttipapereille, mutta prkl, miehän kestän tän viimeisen viikon. en mie nyt aio murtua, kun tähän vaiheeseen vuotta on päästy :D

kohta kuitenkin alkaa kesäloma, ja koska en oo mistään saanut kesätöitä, näyttää tästä kesästä tulevan vieläpä poikkeuksellisen ihana :D eli täysin vapaa kesä.

vaikka teke kipeää, niin ei haittaa. ihanaa leijonat ihanaa. tämä on ihanaa.

mutta nyt palaan rakkaan Tessini pariin.

<3 Laika (but not the space dog)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.