IRC-Galleria

Roseheart

Roseheart

ronkelipumpulienkeli

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 08:47

Kuka ystävistäsi on...?

0. Kovaäänisin? - joskus oisin vastannu et sanna mut en tiä ollaako enää kavereit. pitäs kai soittaa sille ja kysyy. nyt vastaan enttententten emmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. <3

1. Kaunein/Komein? - kaikki ois ilkeetä väittää muuta.

2. Ujoin - nanna. ollu aina. oon joskus yläasteel nimenhuudos sanonu sijaiselle et tää on nanna ja tää ei osaa puhuu. (taisit kyl suutahtaa sillon)

3. Paras koulussa? - varmaa joku öö mira tai anni?

4. Paras? - öö, entiä. kaik.

5. Hoikin? - anni tai mira ku ne on sellasii tsirpuloita.

7. Huolellisin? - varmaa han nah nah tai mira?

8. Musikaalisin? - emmi ehdottomasti emmi. laulaa ku varis. no ei. kauniisti sie laulat. (oot vissii ainoo jonka oon koskaan kuullu laulavan, ja rakastan sua silti) ;D

9. Lyhyin? - oisko miuru? ku se on vissii joku ainoo min mittain. muut on minuu pidempii...

10. Pisin? - öää. emmi nanna tai hanna? paha mennä sanoo?

11. Paras tanssimaan? - emmini <3

12. Hulluin? - kaikki sekopäitä, ette te mua muuten jaksais.

Kenellä ystävistäsi on...?

13. Paras musiikkimaku? - öö emmil.

14. Kauneimmat silmät? - nannal. ja emmil.

15. Kivoimmat hiukset? - emmil kai? sen siskol on ihanat.

16. Paras lauluääni? - emmi on ainoo jonka oon kuullu laulavan?

17. Kivoimmat vanhemmat? - emmil?

18. Kivoin auto? - öö? en tiä. ku en oo nähny kuismiksen autoo?

19. Aina kivoimmat bileet? - emmin kans ainaki onnistutaa ain teloo ittemme. tai siis emmi teloo, ja mie lennän baarist ;D viimeks tein äiti käski min kattoo ettet telo ittees. ;D et telon ittees mut katkoit sit silt ruusult niskat kolmest kohtaa ;D

20. Paras tyylitaju? - öö sanoisinko et nannal. sit ehk emmil ja sit hannal. en sano et muut pukeutuu huonosti vaan et noil on yleensä min mielest kivoimmat vaatteet.

21. Parhaat vitsit? - nannal on ainaki joskus ollu. en oo kyl pitkää aikaa testannu, ni ehkä täl hetkel on sit vastattava emmi, koska anni ei oo koskaa kertonu min kuullen vitsiä, miran vitsit menee ain kybällä ohi, hanna kertoo niin harvoin vitsejä et sit ku se kertoo en tajua et se oli vitsi, ja muiden vitseist ei tuu mitn mielee. vastaan emmi.

22. Sekopäisimmät ideat? - öö. yläasteel ja viel lukios nanna ja sanna piti kärkee, mut viime aikoina oon tutustunu lähinnä emmin älynväläyksiin...

23. Älykkäimmät ajatukset? - ai mitkäh????????????????????????????????????????????

Ystävistäsi se...?

24. Jota haluaisit nähdä enemmän? - nannaa en oo nähny mitä reiluu vuotee ja emmii nään liian harvoin ku se asuu siel peiton alla.

25. Jota ajattelet eniten? - öö. nyt oon ajatellu eniten just näitä viittä, nannaa koska oon vasta alkanu tutustua siihen uudestaa, emmiä, koska sitä on ikävä, ja pitäs käydä kattoos niiden kämppää, hannaa koska sen kans tulee oltuu yhteyksis joka päivä, annia koska se ilmotteli tänään itestää ja miraa koska tuun taas näkee sitä niin paljon tuol kampuksel. mut ajattelen mie hei teit muitakii... <3

26. Jonka kanssa puhut eniten? - täl hetkel salee hanna koska se on nyt tos poronkuseman säteel ja jos huutaisin tarpeeks kovaa se saattais jopa kuulla sen. yleensä silti ehkä mira tai emmi.

27. Johon luotat kaikista eniten? - Äiti. <3 mut sitä ei lasketa. joten emmi, hanna ja nanna nyt kun se on taas back in bisnes. <3 muihinki luotan, toki.

28. Jonka kanssa teet hulluimmat jutut? - emmiseni. ja han nah nah.

29. Joka tekee sinut hulluksi? - hanna kun se ei osaa päättää. ja se tietää mitä asiaa mie tarkotan.

30. Ja se joka ei onnistu siinä millään? - emmi. keskinäinen vattuilu on normaalia ellei jopa suotavaa ;D sä et saa mua hulluks. mä oon jo. <3

31. Joka urheilee eniten? - varmaa joku hanna? anna kerto joogaavansa? en mie tiiä. emmi ei urheile mut se tekee niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin raskasta työtä, et sanon kuitee taas emmiiiii.

32. Joka juoruaa eniten? - öö? hanna? ku meil on varmaa eniten yhteisii tuttuja. ja nanna nyt ku ei olla juteltu piiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan.

33. Joka puhuu koko ajan? - mira. ja tähänkin oisin halunnu vastata sanna mut jätän sen nyt tietyistä syistä tekemättä.

34. Jonka kanssa voisit elää ikuisesti? - emmi. sit vois sotkea, ku kumpikaa ei tykkää siivota. ja me ei olla koskaan riidelty kunnol.

35. Jonka kanssa olet/voisit rikkoa lakia? - öö ai niinku eiks me hei olla jo? ainaki varmaa nannan kans tavalla tai toisel (oltii me kilttii mut ei niin kilttii) ja hmm. emmin kans on tullu tehtyy kaikenlaist. mut mitään en tunnusta. ;D

36. Johon voisit rakastua/olet rakastunut? - kaikkia rakastan mut rakastua? öö, sen tarvis olla joku pojist sit varmaan. enpä taida vastatakkaan.

47. Jonka jutut ovat aika usein samoja? - miralla ja annilla on taipumus toistaa itseään. ja jennillä. ja hanna on nyt viime aikoina alkanu harrastaa sitä et se puhuu vaan sarjakuvasankarista. mut ei se yleensä.

48. Jonka juttuja et ikinä unohda? - nannan ja emmin kans on kyl tullu koettuu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon.

49. Jonka kanssa riitelet eniten? - nannan kans oon riidelly tappiin asti. <3

50. Joka nauraa eniten? - öö? emmil on ainaki ihana nauru, mut varmaa mira ja hanna nauraa eniten?

51. Bilettäjä? - emmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3

52. Kuinka monta ystävää luulet sinulla olevan? - tän gallupin jälkeen 0 paitsi emmi, kun se sano et sille saa vittuilla. ;D eli 1.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.