IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"
1) Vittumainen katse
-> Mitä pahemmin osaat kyylätä tiskin tai jonkun nurkan takaa, sen parempi. Jos katseeseen saa yhdistettyä vielä muutenkin varsin ilkeän ja pahantuuliseen ilmeen, on todennäköisyys päästä töihin todella suuri!

2) Taito kyylätä selän tai nurkan tai hyllyn takana ilman minkäänlaista aikomusta varsinaiseen asiakaspalveluun
-> Luonnistuuko nurkan takana kyttääminen (vittumaisella ilmeellä)? Osaatko kävellä ohitse ja samalla vaivihkaa kyylätä (vittumaisella ilmeellä), mitä asiakas on etsimässä ja mahdollisesti ostamassa? Ethän omista minkäänlaista halua palvella asiakasta? TERVETULOA JOUKKOON!

3) Töykeä puhetyyli
-> Mitä töksähtävmmin ja ilkeämmin saat sanottua tarvittavan asian, sen parempi. Jos äänesi on hiljainen ja teet siitä tahallasi vielä hitusen hiljaisemman (jolloin asiakkaan on lähes mahdotonta kuulla, mitä sanot ja jolloin hän joutuu kysymään "Anteeksi?" tai sitten nyökyttelemään ja olemaan ihan hiljaa tyhmän näköisenä), olet juuri oikea henkilö ottamaan maksuja vastaan ostetuista tuotteista ja mahdollisesti kertomaan niiden käytöstä.

4) Haluton asiakaspalveluun (sillä apteekissa työskentelyhän on kaukana asikaspalvelusta! :o)
-> Juoksetko karkuun tai tyydytkö vain kyyläämään pahasti jostain kauempaa, kun näet asiakkaan seisomassa tietämättömän näköisenä hyllyn edessä? Ethän omista minkäänlaista oma-aloitteisuutta sen suhteen, että menisit asiakkaan luokse ja kysyisit, tarvitseeko hän apua? HIENOA! Sillä apteekissa työskennellessäsi ei tarvitsekaan. Annathan hyvin selkeästi ilmi haluttomuutesi asiakaspalveluun. HYVÄ!
Ps. Äärimmäisessä hätätilanteessa (eli silloin, kun asiakas tulee itse kysymään neuvoa tai joudut menemään oma-aloitteisesti neuvomaan häntä, kun hän on seisonut saman hyllyn luona yksikseen 1½ ilmeisesti odottaen apua uskaltamatta kumminkaan sitä itse kysyä) käyttäydythän mahdollisimman epäammattimaisesti ja töykeästi käyttäen hyväksesi kaikkia kolmea (tai ainakin kahta) aiemmin mainittua ominaisuutta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.