IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

Unohdin ihan kertoa...Keskiviikko 09.07.2008 22:26

...että saunani on saatu onnistuneesti remontoitua, siellä on uusi seinä ja uusi lattia. Lauteet ja kiuaskin jo paikoillaan - ne tosin ovat ne samat vanhat. Koko hommaan taisi mennä sellaiset... 2 viikkoa ja yks päivä! Ja aih, toisilla on jo toista kuukautta sauna/kylppäri auki! On se pientä. :D

Olin tänään jo ihan innoissani, aattelin, että pääsen vihdoinkin pesemään pyykkiä, mutta sitten totesin, etten saakaan pyykkinaruja viriteltyä sinne kattoon. Joutava, kun ilmeisesti sen vanhan seinäpaneelin mukana oli lähteny kaikki pyykkinarujen koukut, joten eipä oo kiinnitykset ku toiseen päähän. Eli huomenna pitää ilmeisesti painella Tokmannille ja käydä ostamassa jonkinmoisia koukkeroita, joilla saan narut paikalleen ja sitten pääsen pesemään koneellisen vaatteita. Huomenna pitää kyllä muutenkin pitää siivouspäivä, joten samallahan siinä hoituu vaatteiden pesukin.

Eli siis tässähän on tosiaan positiivisia uutisia Puustock-vierailleni. Voidaan sitten vaikka kylpeä yöllä, jos sellainen himo tulee. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.