IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

RukkaPeikko ei ookaan ihan toivoton tapaus!Keskiviikko 05.09.2007 21:58

Wow. Hieno päivä.
Keskiviikko on varsin tylsien aineiden täyttämä päivä, mutta tänään koulussa aika meni yllättävän nopeesti. Päivä sisälsi matikkaa, äikkää, maantietoa ja terveystietoa. Laaduttomat jutut jatkuivat, mutta eivät ehkä ihan niin pahoina kuin aiemmin tällä viikolla. Dö Maito oli palannut! Tällä kertaa kello oli vasta vähän yli 12, joten se oli tunnin aikaisemmassa, kuin viime kerralla. Hullua ja jopa järkyttävää! :o
...Comebackista tuli kyllä mieleen, että myöskin legendaariset jalkapallokalsarit ovat myöskin palanneet. Uusin havainto tehtiin eilen äidinkielen tunnilla!

Koulun jälkeen istuin reilun tunnin musiikkiluokan edessä. Oli joku laulukoe lukioteatterin tiimoilta. Olis ollu mahdollista laulella myös ens viikolla, mutta koska halusin päästä siitä eroon mahdollisimman nopeesti ja toisaalta, kun tuo asia ilmotettiin, olin istunu paikallani jo reilut puoli tuntia, joten senkään takia en jaksanu painua kotiin. Muilta testailtiin kaikenmaailman äänialoja sun muuta. Miä selvisin sillä, että lauloin käheällä ja nuhaisella äänelläni Rakkauden haudalla. Sen perusteella sain kuulla, että osaan laulaa (wtf?! :D), enkä oo suinkaan mikään toivoton tapaus. Ääni tarvii treeniä, joten sain "läksyksi" laulella 24/7.

MUAHAHAA! VAVISKAA NAAPURIT! PIAN JOUDUTTE HANKKIMAAN KUULOSUOJAIMET!

Aijjoo. Ja kotona onnistuin laskemaan matikan kotitehtävät. Saavutus! xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.